Valiză sau geantă de călătorie? Împachetați cum doriți!

Cui nu-i place să călătorească? În special în perioada sărbătorilor, mulți oameni pleacă în călătorie, iar o geantă sau o valiză în care să țină toate lucrurile este o necesitate. Preferați o geantă de voiaj sau o geantă pentru troler? Consultați opțiunile pentru ambele.

Geanta de călătorie – de ce merită?

O geantă de călătorie este de obicei confecționată din material textil și, prin urmare, este mai ușoară decât o valiză. Capacitatea sacilor poate varia de la câteva duzini până la peste 100 de litri. Cu cât geanta este mai mare, cu atât mai multe buzunare are de obicei în interior.

Avantajul unei genți de voiaj este că este ușoară și materialul este flexibil, permițându-vă să împachetați cu ușurință pentru o călătorie. De asemenea, geanta în sine nu ocupă mult spațiu – când nu plecați, o puteți plia și depozita în dulap. De asemenea, sunt de remarcat diferitele moduri în care îl puteți purta – în mână, pe umăr, iar unele modele sunt dotate și cu roți.

Valiza cu roți – de ce merită?

Pe de altă parte, o valiză de călătorie are o formă regulată și o construcție rigidă. Valiza poate varia ca mărime și capacitate, dar diferitele modele au un lucru în comun – roțile practice. Acest lucru permite chiar și cea mai mare greutate să fie transportată confortabil.

Lipsa de flexibilitate a multor valize poate fi, de asemenea, un avantaj. În acest fel, chiar și obiectele fragile depozitate în valiză sunt în siguranță și sunt amortizate în mod adecvat. Faptul că multe valize pot fi încuiate în siguranță este, de asemenea, un avantaj, ceea ce va garanta că terții nu au acces la valiză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *