Produse noi în magazinul Doamna Posetuta

Sunteți tentați de noutăți? Apoi, aruncați o privire la secțiunea „noutăți” din magazinul online Doamna Posetuta și verificați perlele care se află acolo. Găsiți geanta de mână care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Geantă shopper feminină și elegantă

Această geantă shopper pentru femei a fost realizată din piele ecologică de înaltă calitate și combină o dimensiune XL încăpătoare cu o croială atemporală. Geanta de la Hernan vă va permite să vă încapă toate obiectele utile și să o asortați cu ținutele de zi cu zi. Se va potrivi cu pantaloni și rochii, pantofi sport și tocuri. Geanta albastră îți va accentua orice stil.

Geanta din piele pentru cumpărături de vis

Iată o altă geantă de mână care va adăuga o notă chic stilului tău. Această geantă de mână de la Vittoria Gotti se distinge prin designul floral frumos și dimensiunea practică XL, pe care o veți folosi, de exemplu, la serviciu. Geanta albă cu modele populare este un accesoriu fermecător pentru multe ocazii. Pe lângă designul său fermecător, geanta este și practică. Este prevăzut cu o geantă cosmetică detașabilă cu fermoar pentru a vă păstra cele mai importante accesorii. Luați această geantă de mână la serviciu, la cumpărături sau la orice altă ieșire.

Geanta de mână versatilă de la Herisson

Iată un alt accesoriu funcțional care merită să existe în garderoba ta. O puteți folosi în două moduri – purtând-o pe umăr ca o geantă de cumpărături sau pe spate ca un rucsac. Mânerul extins poate fi transformat în bretele confortabile. Comandați această geantă și purtați-o așa cum vă place cel mai mult.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *