Transformă-ți geanta cu o nouă curea pentru geantă de mână

Geanta ta preferată a încetat să-ți mai placă la fel ca înainte? Îți iubești poșeta, dar ți-ai dori să o aranjezi? Vești bune – puteți face acest lucru cu ușurință prin înlocuirea curelei din el. Aruncați o privire la sugestiile de curele pentru genți din magazinul online Doamna Posetuta și… mergeți la cumpărături!

Cureaua cu gheare

Vrei să dai genții tale o notă unică? Apoi, aruncați o privire la această sugestie. Cureaua de leopard este o modalitate excelentă de a ieși în evidență. Fanii stilurilor edgy îl vor adora. Cureaua este o mărime funcțională L și are o lățime de 5 cm. Prin urmare, un design frumos este combinat cu utilitatea.

Iubesc clasicii

Iată o curea clasică care nu este doar la modă, ci și versatilă. Atrage atenția prin designul și culorile sale unice. Poți ieși din tipare și să fii tu însuți. Cureaua roșie are un stil boho și va fi ideală pentru a fi asortată cu stiluri romantice și aerisite.

Ceva pentru fanii black&white

Iată o curea pentru geantă care va fi pe placul fanilor stilului monocrom. Modelul cu zebră se potrivește cu multe ținute și iese în evidență prin eleganța sa discretă. Are un material de înaltă calitate combinat cu piele ecologică. De asemenea, se remarcă prin funcționalitate. Îți va plăcea ca accesoriu practic și frumos.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *