Faceți cunoștință cu cele mai scumpe trei genți din lume!

O geantă de mână este o parte indispensabilă a oricărui styling, dar unele modele ies din comun. Lumea modei îi place să experimenteze, să surprindă și să creeze modele care sunt adevărate opere de artă. Prețul unor astfel de modele depășește imaginația multora, iar modelele lor au fost create în colaborare cu bijutieri celebri. Cât costă cele mai scumpe poșete din lume? Faceți cunoștință cu trei modele care nu și-au schimbat poziția în clasament de ani de zile!

Și Mouward 1001 Nights Diamond

În 2010, geanta Mouward 1001 Nights Diamond Purse a câștigat titlul de cea mai scumpă geantă de mână din lume, fiind, de asemenea, inclusă în Cartea Recordurilor Guinness. A continuat să ocupe primul loc în clasament timp de peste 10 ani. Cât costă această bijuterie unică? Valorează în jur de 4 milioane de dolari! Proiectat de celebrul bijutier Robert Mouwad, a fost realizat manual cu 4517 diamante (dintre care 105 galbene, 56 roz și 4356 incolore).  Întreaga piesă cântărește aproximativ 381,92 carate, iar timpul total de realizare a poșetei a fost de 8.800 de ore! Și cum arată cea mai scumpă geantă din lume? Este de fapt o cutie mică, în formă de diamant în formă de inimă, ceea ce este destul de impresionant!

II Hermes Kelly Rose Gold

Pe locul al doilea se află modelul Hermes Kelly Rose Gold. Acesta este rezultatul unei colaborări între brandul de lux și bijutierul Pierce Hardy. Geanta este realizată din aur roz, iar textura sa amintește în mod înșelător de pielea de crocodil. Este un model mic, dar ce valoare deosebită…! Geanta are în ea 1160 de diamante și un preț de 2 milioane de dolari. Doar 12 modele au fost produse în întreaga lume, ceea ce adaugă și mai mult prestigiu acestui sac.

III Hermes Birking Bag de Ginza Tanaka

Geanta unică Hermes Birking Bag a fost concepută în 2008 de designerul japonez Ginza Tanaka. Luxos, fără pretenții și funcțional – așa ați putea descrie acest model în trei cuvinte. Geanta mică de poștaș impresionează prin decorarea meticuloasă sub forma a 2.000 de diamante și accesorii care pot fi folosite în diverse moduri. Cureaua lungă a poșetei va servi, de asemenea, ca un colier impresionant, în timp ce decorațiunea în formă de pară de opt carate poate fi folosită ca o broșă. Modelul a fost evaluat la 1,4 milioane de dolari.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *