Valize drăguțe pentru fetițe și băieți

Nu doar adulții se preocupă să arate frumos și să aibă o valiză care le place. Tot mai des, și copiii își aleg cu îndrăzneală accesoriile. Alegeți din valizele pentru copii disponibile în magazinul online Doamna Posetuta și selectați cea care se potrivește cel mai bine copilului dumneavoastră.

Roz și adorabilă

Această valiză cabina fermecătoare și unică de la Madisson va cuceri inimile multor pitici. Prezintă un design de basm și, în combinație cu un material rezistent, dar ușor, se va dovedi a fi alegerea potrivită. Este o valiză ideală pentru copiii care merg la tabere, tabere de vară sau călătorii cu părinții. Va fi perfectă pentru copiii de vârstă preșcolară și școlară.

Pentru băieți, dar nu numai

Această valiză va fura inimile nu doar ale băieților, ci și ale micilor ștrengari. Motivul sportiv, designul modern și materialul ușor și rezistent sunt avantajele acestei valize mici. Se va potrivi în timpul călătoriilor cu mașina, autobuzul, trenul sau avionul. Va încăpea tot ce este mai important, iar datorită faptului că nu este prea mare și grea, va oferi copilului mic un sentiment de independență.

Valiză stilată

Sau poate că doriți o valiză stilată care să placă copilului? Această valiză cabina se va potrivi atât pentru cei mai mici, cât și pentru copiii mai mari. Se remarcă printr-un material durabil, ușurință și un design atemporal. Un must-have pentru fiecare copil călător.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *