Ce geantă să se potrivească cu o jachetă de piele?

Te întrebi ce geantă de mână să alegi pentru a merge cu ramoneski? Ești în căutarea accesoriilor perfecte pentru a crea un look trendy și rocker? Ai ajuns la locul potrivit – am adunat câteva sfaturi practice pentru tine. Vezi ce ținută îți subliniază cel mai bine personalitatea colorată și carisma!

Ce geantă se potrivește cu o jachetă Ramones?

Dacă ești adepta stilului rock, optează pentru o geacă de piele. Asortează-l cu un tricou din bumbac, blugi și cizme cu toc stiletto. Te întrebi ce geantă de mână va sublinia stilul?

O geantă shopper luminoasă și încăpătoare este perfectă pentru o ținută nonșalantă, de zi cu zi. Asigură-te că în ea încap cheile, portofelul, telefonul, stiloul, șervețelele și rujul, sau o geantă mare de poștă. Pentru a rămâne în spiritul rock, alege un model cu accente metalice, pietre sau cu buline.

Cine spune că o jachetă nu se potrivește unui look feminin? Jacheta propusă adaugă o notă originală oricărei ținute. Alege o creație cu imprimeu floral și volane. Piesa atemporală din garderobă va aduce un aer rebel, oferind echilibrul perfect atunci când este asortată cu o rochie romantică. Când vine vorba de genți de mână, vă recomandăm o poșetă mică, cu ornamente aurii subtile și un lanț delicat.

Ce geantă de mână pentru un fan al sunetului puternic?

O jachetă neagră de ramone este una dintre acele piese de garderobă care vă va permite să vă creați un stil original. Asortați-o cu pantaloni chino în carouri, un guler negru și adidași albi. Setul este perfect pentru o atmosferă urbană. Asortați-l cu o geantă shopper neagră cu accente aurii – pentru a vă sublinia gustul deosebit.

Jacheta se potrivește perfect cu o rochie neagră cu flori până la genunchi. Completează-ți ansamblul cu stilettos sau cizme stiletto negre și o geantă de umăr gri. Mergi la cumpărături sau poate faci niște comisioane urgente prin oraș? Ai un program strâns și nu ai timp să scoți totul din garderoba ta pentru a alcătui un look original? Atunci urmează sfatul nostru! Optează pentru un ramones atemporal, blugi albaștri și un pulover tricotat gri. Pantalonii negri dau ținutei un aer mai rebel, dar perechea albastră este mai potrivită pentru ținuta de zi cu zi. Dacă ești în căutarea confortului, optează pentru tenișii tăi favoriți sau, dacă vremea este mai puțin cooperantă, pentru botine.

Completați look-ul cu un rucsac negru sau o geantă shopper pentru obiectele mici. Acest accesoriu simplu este la modă, practic și elegant – important, nu distrage atenția de la ramele. Când vine vorba de pulover, rămâi la gri. Este o culoare neutră care se potrivește oricărui tip de frumusețe, punând în același timp în evidență jacheta de piele.

Cum alegi un sac de petrecere?

Cauți o idee de styling rock? Atunci optează pentru o geantă de mână cu mânere metalice izbitoare sau un lanț argintiu în locul unei curele. Mergi la o întâlnire și vrei să-ți impresionezi jumătatea? Alege o geantă de tip clutch la modă din piele de șarpe sau crocodil. Dacă vă place să atrageți privirile, o puteți purta și în mod casual.

Mergi la club, la un eveniment corporativ sau la o petrecere acasă? Te întrebi ce geantă se potrivește cel mai bine cu un Ramones? Optează pentru o geantă de ambreiaj matlasată sau lăcuită – de preferință cu un lanț argintiu sau auriu.

Cum să te bucuri de acest look?

Cauți idei de stilizare nonșalantă? Atunci ai nevoie de o geacă de piele neagră în garderoba ta pentru a face lucrurile mai ușoare. Te va ajuta să creezi ținute trendy, ieșite din comun, care îți vor da încredere. Pentru un plus de stil, optează pentru cizme negre cu șireturi pe talpă plată. O geantă de mână neagră cu fundiță sau ciucuri merge de minune cu acest look.

Jacheta din piele este extrem de versatilă și poate fi purtată pentru multe ocazii. Fie că mergi la o întâlnire, la cumpărături sau în oraș cu prietenii, o poți purta. Te întrebi ce se potrivește cu o geacă? Vrei să te simți la modă, încrezătoare și atrăgătoare, dar în același timp nu vrei să exagerezi?

Optează pentru pantofi tubulari negri și cizme cu platformă. Pentru a îndulci puțin look-ul, optează pentru bijuterii delicate și o geantă mică cu flori. Când vine vorba de tricouri, îndrăznește și alege un model cu imprimeu. Un tricou închis la culoare va accentua caracterul rocker al ținutei, dar poți încerca și un top alb. În acest fel vei introduce un contrast interesant și vei atrage atenția asupra inscripțiilor. Dacă vremea de afară nu este prea bună, poartă o bonetă drăguță cu pompon.

Stiluri gata făcute pentru utilizarea de zi cu zi

Există o discuție aprinsă pe rețelele de socializare despre dacă o geantă de piele se potrivește cu o jachetă de motociclist din piele netedă. Mulți experți spun că o geantă de piele de căprioară sau o geantă de bumbac vor funcționa mai bine în acest caz. Daca iti plac stilurile nefaste, alege un model cu textura de sarpe.

O geacă de piele se potrivește perfect cu o rochie aerisită sau o fustă plisată și o bluză albă. Amintiți-vă că depinde de dvs. dacă dați întregului stil un caracter aprig sau supus. Daca iti place prima propunere, alege un clutch negru cu accesorii argintii. Sau poate căutați o geantă care să se potrivească cu o ținută feminină și subtilă? Alege o geantă messenger mică cu fundă sau un portbagaj fermecător în stil vintage. Pentru a sublinia natura romantică a stilului, alegeți accesorii în culori pastelate. De asemenea, poți căuta o geantă florală verde, galbenă sau mentă.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *