Ce geantă de mână pentru a merge cu o rochie pulbere?

Te întrebi ce culori se potrivesc cu o rochie pudrată? Rozul pudră și alte culori pastelate se potrivesc bine cu fucsia puternic, roșu saturat, violet și cobalt. Optează pentru o culoare puternică a accesoriilor și atrage atenția – o geantă și pantofii la modă sunt punctul forte al oricărei femei!

În sute de nuanțe, veți găsi genți poștale, trunchiuri și genți de ambreiaj în cea mai recentă colecție de genți de mână pentru femei disponibile în magazinul nostru. Cele mai la modă modele pentru sezonul actual miros proaspăt. Merită să ajungeți la modelele pregătite în funcție de tendințele mondiale și să aveți grijă de un aspect la modă. Printre propuneri se remarcă produsele italiene din piele naturală și gențile la modă din materiale sintetice durabile, în culori puternice. Vă așteaptă genți universale pentru uzul zilnic, pentru muncă și cumpărături, precum și genți elegante pentru rochii pudrate, aranjate în categorii de navigare comodă, pe tipuri și culori.

Ridicați rozul pudră cu o culoare puternică de accesorii

O geantă mică de mână care să însoțească o rochie roz pudră poate fi o culoare intensă, mai ales dacă vrei să faci impresie. O geantă nouă de tip clutch sau o geantă letterman cu o curea subțire este ocazia perfectă pentru a te juca cu culorile. Modelele mai mari de genți shopper vor funcționa bine în nuanțe pastelate, moi, care să se potrivească cu rochia pudră. Alegeți dintre următoarele culori:

  • albastru,
  • cenușiu,
  • argintiu,
  • verde-cenușă,
  • crem.

O rochie în roz pudrat arată foarte bine cu accesorii în galben. Te poți lăsa convinsă să optezi pentru o geantă elegantă de poștaș într-o nuanță de lime? Această geantă mică de la David Jones are un mâner și o curea de umăr, este confecționată din piele ecologică în nuanțe de galben și este finisată cu accesorii argintii. La exterior are două buzunare pentru obiecte mici și picioare de protecție. Întreaga geantă are o închidere cu fermoar și capete decorative.

Magazinul Doamnaposetuta.ro – o mare selecție de culori

Accesoriile la modă pentru o ținută roz pudrat pot fi și albastre, mov sau chiar fucsia și cobalt. Nu ezitați să experimentați cu genți colorate. În magazinul nostru veți găsi multe modele în culori puternice, care vor adăuga mai multă definiție unei rochii pastelate. Pe de altă parte, pentru ocazii speciale, optați pentru genți strălucitoare. Aruncați o privire la selecția noastră de modele metalice argintii, aurii și de culoare șampanie, care sunt perfecte pentru ocazii speciale, cum ar fi nunțile.

Gențile colorate înviorează un look, dar dacă ești adepta soluțiilor clasice, o geantă mică neagră va fi un succes. Aceasta se potrivește perfect cu sandale negre sau stiletto. Culoarea închisă va ieși în evidență pe fondul pastelat al rochiei. Elementul decorativ metalic și o notă de strălucire (lanț, feronerie metalică, logo) vor adăuga o notă de eleganță.

genți de mână metalice la pulbere roz

O geantă de mână metalică la o rochie roz pudrat este o combinație excelentă pentru ieșirile mai mari. Te pregătești pentru o nuntă sau o altă ocazie specială? Adăugați puțin farmec ținutei dvs. și apelați la o geantă argintie din colecția noastră de genți elegante. Puteți alege între produse din piele naturală și genți realizate din materiale sintetice de înaltă calitate. Materialele sintetice amintesc în mod înșelător de piele, dar nu sunt de origine animală.

Gențile de mână pentru femei argintii și aurii sunt la modă de câteva sezoane și au câștigat mulți adepți. Greu de surprins – culorile metalice se potrivesc cu multe nuanțe de stiletto și sandale. Este ușor să compui o întreagă ținută folosind o culoare versatilă pe o geantă de mână.

Fuchsia, violet și cobalt – o geantă de mână în culori puternice

Să ne întoarcem la juxtapunerea în care rolurile principale sunt jucate de un roz pudrat subtil, cu un accent de culoare puternic pe geantă, pantofi și alte accesorii. Dacă sunteți în căutarea unei anumite culori de geantă de mână, folosiți filtrele de pe site-ul nostru. Atunci când selectați culoarea dorită (șablonul se află în partea de sus a paginii, deasupra fiecărei categorii), poșetele pe care le căutați vor apărea automat. În acest fel, puteți economisi timp și puteți răsfoi doar ofertele care vă vizează direct.

Roșu, violet, portocaliu, albastru intens, fucsia, galben și turcoaz se remarcă printre toate culorile prin coloritul puternic. Geanta turcoaz este o alegere excelentă pentru vară! Se asortează perfect cu hainele în nuanțe pastelate și merge bine cu lucrurile albe. Atunci când vă planificați garderoba pentru următoarea vacanță, nu uitați de sandalele care să se asorteze cu culoarea.

Geantă de mână roz pudră

O alegere firească pentru o rochie roz pudră este o geantă de mână în aceeași culoare. Este o nuanță populară de geantă de mână la care clientele noastre țin să ajungă. Avem o mulțime de ele din care puteți alege! Verifică sugestiile noastre din categoria versatilă de zi cu zi și alege croiala care se potrivește stilului tău de viață.

O nouă geantă poștală roz pudrat pe lanț sau curea tradițională te va face fericită. Bucurați-vă de selecția largă din magazinul nostru și beneficiați de o calitate înaltă la prețuri atractive. Nu ne pasă doar de bunăstarea clienților noștri, ci și de portofelele lor. Dacă doriți să economisiți bani, aruncați o privire la fila VÂNZĂRI! și găsiți poșeta de vis

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *