O geantă mică pentru călătoriile de vacanță

Încep sărbătorile și deja vă planificați călătoriile de vacanță? Nu uitați de accesoriile care vă vor permite să vă bucurați mai bine de timpul verii cu stiluri unice. Aruncați o privire la selecția noastră de genți de mână mici pentru călătoriile dvs., pe care le puteți pune cu ușurință în valiză. Veți găsi toate modelele în magazinul online Doamna Posetuta.

O geantă de ambreiaj din piele pentru ocazii elegante

În timpul călătoriilor de vacanță vă place să ieșiți la o petrecere și să arătați elegant? Atunci această geantă de ambreiaj din piele luxoasă, dar clasică, de la Vittoria Gotti va fi modelul perfect pentru această ocazie. Se distinge prin culori uniforme și o croială simplă, ceea ce vă va ajuta să îl asortați cu diverse stiluri. Geanta gri este un accesoriu tonic, care se potrivește cu aproape toate culorile curcubeului.

Mic și cochet

Această geantă este o adevărată raritate printre gențile de mână. Este confecționat din piele naturală și are o curea colorată, ceea ce vă va permite să ieșiți în evidență din mulțime. Este mic, dar și practic și încăpător. Veți putea să vă potriviți toate lucrurile esențiale în ea și, în același timp, geanta nu va ocupa mult spațiu în valiza dumneavoastră.

Geantă din piele de mentă

Dacă îți plac accesoriile universale, această geantă poștală din piele de la Vittoria Gotti a fost croită special pentru tine. Se distinge prin designul său atemporal și se potrivește cu orice stil. În această geantă de mărime M încap toate accesoriile necesare. O veți aprecia atât în fiecare zi, cât și în timpul ieșirilor de seară.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *