Genți de mână pentru femei până la 100 RON – cărți poștale ieftine și cumpărători pentru vara anului 2022

La modă, de înaltă calitate și ieftină? Da, este posibil! Nu trebuie să cheltuiți o sumă amețitoare de bani pentru a obține o geantă de damă ieftină, care va funcționa perfect pentru mai multe sezoane. Faceți cunoștință cu modelele elegante sub 100 RON, pe care le veți găsi în magazinul Doamnaposetuta.ro – în afară de prețul mare, ele ispitesc și cu un design interesant!

Atingeți pentru geantă de mână boho ieftine

Dacă ești o fană a stilului boho sau etno, geanta de mână pentru femei Herisson va fi perfectă pentru tine! Datorită modelelor aztece, veți crea în mod conștient o imagine originală, completând frumos ținutele dvs. de zi cu zi. Un alt avantaj al genții este faptul că este realizată cu grijă din material solid – datorită acestui lucru este incredibil de ușoară și, astfel, se va potrivi în imaginea dvs. în sezonul de vară. De asemenea, merită remarcat faptul că cureaua lungă a fost realizată din piele ecologică – aceasta face ca modelul să fie durabil și nu vă va deranja în timp ce îl purtați.

Design artistic – pungi tote ieftine

Produsele cu un motiv artistic au devenit foarte la modă în ultimele sezoane. Putem observa că picturile celebre împodobesc multe elemente vestimentare – bluze, șosete, tricouri, dar și genți! Gențile tote bag ieftine cu motive de Noapte înstelată, Floarea Soarelui sau Frida Kahlo sunt o soluție ideală dacă sunteți sensibilă la artă și, în același timp, doriți să puteți ascunde cu ușurință lucruri utile în interior – de la cele mai mici accesorii până la cele mai mari lucruri esențiale (de exemplu, o carte, o umbrelă sau mici cumpărături).

Geantă poștală ieftină, perfectă pentru utilizarea zilnică

O mulțime de popularitate în rândul genți de mână pentru femei ieftine de până la 100 RON se bucură, de asemenea, de cutii poștale. Sunt un element obligatoriu în garderoba aproape fiecărei femei. De ce? Sunt la îndemână, mici, dar suficient de încăpătoare pentru a avea la îndemână cele mai importante accesorii (telefon, chei sau portofel).  De aceea sunt atât de utile în timpul plimbărilor, întâlnirilor cu prietenii sau în timpul ieșirilor la restaurant. Merită să acordați o atenție deosebită modelelor realizate din piele ecologică – acest tip de material este atât de durabil încât puteți ajunge cu încredere la o geantă în sezonul de vară în anii următori!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *