Ai uitat de sandale pentru acest sezon? Selecții de top din magazinul Doamna Posetuta

Aerisit, confortabil, perfect pentru vară. Da, este vorba despre sandale. Îi puteți încălța și puteți pleca într-o călătorie sau excursie fără să vă faceți griji că picioarele vă sunt prea fierbinți. Aruncați o privire la sandalele disponibile la Doamna Posetuta și alegeți-le pe cele preferate.

Espadrile la modă

Visezi la sandale cu toc plat pentru femei care să îmbine confortul cu designul? Aruncați o privire la espadrilele de la Gatisa, care sunt un adevărat hit al sezonului. Ele combină confortul cu un aspect unic și se vor potrivi cu orice stil, chiar și cu cel nebunesc. Culoarea mentă vă va permite să fiți la modă.

Sandale pentru cei cărora le place să iasă în evidență

Îți place să atragi privirile? Atunci acordați atenție acestor sandale elegante de la Bellucci. Designul neobișnuit vă va face să vă jucați cu moda, în timp ce tocul înalt sub formă de stiletto vă subțiază picioarele. Cureaua transparentă adaugă o notă de lejeritate. Modelul de leopard este o declarație de modă!

Confort pe o platformă

Preferați sandalele pe tocuri? Atunci acest model de sandale în stil boho îți va plăcea. Poți asorta acești pantofi cu blugi sau cu o rochie, și vei arăta unic în ambele cazuri. Sandalele sunt confecționate din piele de căprioară ecologică combinată cu cordon de iută. Acest model vă va permite să vă evidențiați atât silueta, cât și stilul.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *