Ce este nou în magazinul Doamna Posetuta?

Vă este foame de știri? Ești ispitit de tot ceea ce este necunoscut și îți face inima să bată mai repede? Aruncă o privire la noutățile din magazinul Doamna Posetuța și lasă-te purtat de val!

Geantă de mână sau rucsac?

Nu trebuie să vă întrebați, pentru că iată un model realizat de Hernan care le combină pe cele două. Îi poți spune geantă de mână cu funcție de rucsac sau rucsac cu funcție de geantă, dar important este că ai în față un model universal, care va fi potrivit pentru multe ocazii. Puteți să o aruncați cu ușurință în spate și să plecați într-o excursie, cu bicicleta sau la un picnic de vacanță. Dacă doriți să purtați o geantă, utilizați cureaua reglabilă și atașați-o cât de mult doriți. Dacă prețuiți mai presus de toate accesoriile funcționale cu o manoperă de înaltă calitate, acest model de la Hernan este făcut cu gândul la dumneavoastră. Rucsacul albastru este adorabil și îl vei asorta cu multe modele frumoase.

O geantă mare pentru nevoi mari

În locul poșetelor îngrijite sau a genților de tip clutch, preferi să alegi genți mari de damă în care să poți ține toate lucrurile? Iată o geantă shopper XXl de Hernan, care ar trebui să vă satisfacă nevoile. Puteți pune cu ușurință documente sau un laptop înăuntru, deoarece geanta poate găzdui cu ușurință un format A4. Datorită buzunarelor practice din interiorul genții, puteți organiza accesoriile mici fără a fi nevoie să le căutați. Aceasta este o geantă pe care o veți aprecia în fiecare zi și pentru ocazii speciale, când doriți să purtați o geantă mare și să rămâneți elegantă în același timp. Geanta shopper roz arată drăguț și te va scoate în evidență!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *