Genți de mână pentru femei în stil boho – aceste modele sunt un must-have pentru vara 2022!

Sezonul primăvară-vară este momentul în care ne schimbăm garderoba cu 180 de grade. Ne îndreptăm spre haine ușoare și aerisite, care se potrivesc perfect cu vremea din fața ferestrei. Vremea însorită poate fi pusă în valoare nu doar prin ținute potrivite, ci și prin accesorii, care completează fiecare ținută și îi conferă un efect „wow”. În special, gențile în stil boho – vezi modelele care îți vor schimba ținuta!

Genți de mână cu franjuri – un accesoriu pentru fiecare fată boemă!

Primul lucru care îți vine în minte când te gândești la stilul boho sunt franjurile lungi. Ciucurii lungi sunt o caracteristică a multor ținute de inspirație boho și le conferă o notă de originalitate.  Acestea sunt adesea văzute pe cardigane, fuste, bluze și jachete din piele de căprioară, de exemplu. Franjurii arată foarte bine și în gențile de mână în stil boho, care nu pot fi ignorate. Gențile boho cu ciucuri sunt aerisite, se unduiesc frumos în vânt și se potrivesc atât cu rochiile lejere, cât și cu blugii, atunci când afară se face puțin mai răcoare.

Genți de mână boho pentru femei – ultraușoare din rattan!

O geantă de mână boho pentru femei din rattan este un hit pentru sezonul estival! De ce? Gențile din ratan se disting prin ultraligerozitatea lor și prin țesătura atentă, care creează o textură interesantă. Prin urmare, arată foarte bine atunci când sunt combinate cu rochii maxi, precum și cu blugi sau pantaloni scurți din in. Gențile boho din ratan sunt, de asemenea, un accesoriu de neînlocuit în timpul călătoriilor la mare. Poți pune cu ușurință un prosop, apă, o carte înăuntru și poți pleca la plajă!

Geanta boho din piele – nu doar pentru vară!

Dacă ești în căutarea unei genți în stil boho, la care vei ajunge nu doar vara, ci și în alte anotimpuri, atunci mizează pe o geantă din piele de căprioară naturală. Catifeaua este asociată în mod inextricabil cu stilul boem și va funcționa bine chiar și la sfârșitul toamnei. Acest lucru se datorează faptului că pielea naturală este atemporală și durabilă, așa că puteți fi siguri că nu se va uza. Poți combina geanta boho din piele atât cu rochii, cât și cu ținute de toamnă – va merge de minune cu ramele, blugi și cizme cu toc plat!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *