Ce geantă de mână pentru a merge cu adidași?

În ultima vreme, spre încântarea majorității doamnelor, asistăm la o tendință pentru modele care îmbină confortul cu o notă de eleganță. Look-ul sportiv cu adidași este o tendință în vogă, care este perfectă pentru multe ocazii, mai ales dacă look-ul este completat cu accesoriile potrivite, cum ar fi o geantă de mână. Ce modele se potrivesc cel mai bine cu adidașii?

Popularitatea adidașilor nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece aceștia nu sunt doar confortabili, ci și impresionanți din punct de vedere vizual. Adidașii tipici pot fi purtați practic doar cu pantaloni de trening sau blugi și un rucsac sau o geantă de mână încăpătoare, cum ar fi o geantă shopper. Pe de altă parte, adidașii pot fi combinați cu succes chiar și cu articole de îmbrăcăminte pentru femei, cum ar fi rochii și fuste. Asta pentru că sunt disponibili în versiuni elegante – pe platforme, cu elemente metalice strălucitoare sau cu inserții aurii și argintii. Astfel, acești pantofi pot fi combinați cu multe tipuri de genți, dar nici cu toate. Așadar, care va arăta deosebit de elegant? 

Geantă shopper – perfectă pentru orice look sportiv.

Geanta shopper este completarea perfectă pentru orice look sportiv. Caracterizată de dimensiunile sale mari, este suficient de încăpătoare pentru a vă transporta nu doar lucrurile esențiale, ci și ținuta de gimnastică, laptopul sau cumpărăturile făcute în drum spre casă. Gențile shopper sunt disponibile într-o varietate de culori – de la clasicul negru și maro până la roșu, albastru marin, galben și o combinație de mai multe culori. Pe lângă gențile încăpătoare din piele ecologică, putem ajunge și la modele țesute sau din rattan, care vor fi perfecte pentru ținutele de vară… Putem alege orice tip de shopper bag pentru a se asorta cu adidașii noștri și vom arăta mereu fenomenal. În plus, vom fi comode și nu va fi nevoie să purtăm plase, deoarece în geanta shopper încăpătoare va încăpea totul.

Geanta versatilă pentru scrisori

Ceea ce au ajuns femeile să iubească gențile poștale, printre altele, este cureaua lungă, care le permite să fie purtate atât pe umăr, cât și purtate pe trunchi – în diagonală. Ele arată frumos cu adidași și, la fel de important, oferă confort. Pentru că nu trebuie ținute în niciun fel, așa că avem libertatea mâinilor noastre. Deși la unele modele ne putem întâlni cu o curea detașabilă și posibilitatea de a purta geanta în mână. Astfel, o singură geantă de mână oferă multe posibilități și este versatilă – poate fi combinată atât cu adidași și un hanorac, cât și cu stilettos și pantaloni eleganți.

Geantă de mână elegantă cu pantofi sport

Nu se spune nicidecum că adidașii nu pot fi combinați cu o geantă într-un mod mai elegant. Dacă te uiți prin stilurile influencerilor, poți observa că acestea juxtapun foarte des pantofii sport cu cei casual și arată cu adevărat fenomenal. Un exemplu? Adidași, o bluză și pantaloni casual, completate de bijuterii atrăgătoare și o geantă mare de tip clutch sau portbagaj. Întregul look este extrem de elegant și la modă. Merită menționat faptul că regula conform căreia geanta trebuie să fie de aceeași culoare cu pantofii nu mai este valabilă. Mai mult, contrastele, cum ar fi combinația de pantofi sport albaștri cu o geantă de mână verde, sunt la mare căutare.

Geanta de sport minimalistă

Mergi la o plimbare sau undeva unde nu trebuie să iei cu tine lucruri inutile în afară de portofel, chei și telefon? În acest caz, un rinichi sau un săculeț este alegerea perfectă. Acestea sunt cele mai mici genți și arată foarte bine cu haine sport și adidași. Avantajul genții de rinichi este că poate fi purtată la șold, astfel încât să uiți practic că există. Iar dacă preferați să o purtați pe umăr, este suficient să prelungiți cureaua și rinichiul capătă un alt caracter – ușor sportiv, cu o notă de stil casual.

Geantă de umăr

Nu oricărei femei îi place să poarte o geantă de mână pe umăr. Cele care se încadrează în această categorie își pot asorta cu succes adidașii cu un portbagaj. Această geantă de mână este mai încăpătoare decât un rinichi sau decât majoritatea poșetelor, dar mai puțin decât o geantă shopper. Cu siguranță nu este o combinație atât de evidentă cu pantofii sport precum sugestiile de mai sus, dar o putem alege cu încredere pentru a merge cu adidașii. Și nu doar cu cei cu platformă, care sunt considerați mai eleganți. Unele modele de trunchiuri au atașată o curea, ceea ce merită să știm dacă ne dorim să putem purta geanta în două feluri.

Găsirea genții perfecte pe care să o purtăm cu adidași nu ar trebui să fie o problemă. Există o selecție mare de genți la vânzare, într-o varietate de dimensiuni și culori, care vor fi un accesoriu practic pentru o ținută la modă și sportivă. Atunci când îți asamblezi ținuta, amintește-ți doar să nu exagerezi cu multitudinea de modele, deoarece acestea tind să nu agreeze concurența. Asta înseamnă că, dacă aveți adidași realizați dintr-o combinație de mai multe culori intense, atunci geanta trebuie să fie monocromă. Respectând această regulă, vom evita un fashion faux pas, iar rezultatul va fi cât se poate de dorit.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *