Cele mai bine vândute în magazinul Doamna Posetuta

Îți place să fii mereu la curent cu noutățile și să știi mereu ce se află în iarbă? Chiar dacă aveți propriul stil unic, uneori merită să aruncați o privire la ceea ce le place altora. Iată care sunt cele mai bine vândute produse din magazinul Doamna Posetuța care îți vor face inima să bată mai repede!

Stil urban pentru fiecare zi

Îți plac rucsacurile și accesoriile casual? Iată una dintre ele. Rucsacul versatil pentru femei de la Herisson este perfect pentru cei care caută un companion` pentru ieșirile de zi cu zi. Are un design atemporal, completat de un buzunar în față și suficient spațiu pentru a vă depozita lucrurile esențiale. Rucsacul negru este un accesoriu pentru fiecare zi.

Ce zici de o cutie poștală versatilă?

O altă sugestie este o geantă crossbody, în care vei fi impresionată de atemporalitatea, versatilitatea și stilul său unic. Iese în evidență prin tăietura solidă căptușită, care se potrivește cu designul clasic. Franjurii adaugă o notă unică, conferind caracter unui stil discret. Deși geanta este de dimensiuni mici, se remarcă și prin capacitatea sa. Vă va însoți la ocazii de zi cu zi și de seară.

Pentru iubitorii de trunchiuri

Și iată un model care îi va atrage pe cei care iubesc gențile cufărele. Dacă munca ta necesită un look business în fiecare zi, acesta este accesoriul perfect pentru tine. Această geantă de mână pentru femei de la Herrison este ușoară, elegantă și minimalistă. Trunchiul negru va fi versatil pentru toate anotimpurile.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *