Cum să purtați un sac de rinichi?

Vara este în fața noastră și, odată cu ea, călătoriile mai lungi, ieșirile în afara orașului sau chiar escapadele urbane. În oricare dintre aceste situații, cel mai important lucru este să vă simțiți în largul vostru și să aveți mâinile libere. O pungă pentru rinichi va ajuta cu siguranță în acest sens. Cum să o purtați și pe care să o alegeți? Descoperă puțină inspirație și găsește modelul perfect în magazinul Doamna Posetuța!

Punga de rinichi purtată pe șold

Acesta este unul dintre cele mai utilizate brevete, pe care îl folosesc și influencerii. Un sac de rinichi fixat în jurul șoldurilor poate fi tratat ca o curea și se poate folosi de buclele pantalonilor sau ale fustei pentru a-l fixa. Este o modalitate excelentă de a ține totul la îndemână, rămânând în același timp elegant. Atunci când este aranjat astfel, rinichiul este o parte esențială a ținutei și arată ca un accesoriu de modă.

Rinichi purtat pe spate

Dacă vă plac soluțiile neobișnuite, puteți purta și rinichiul pe spate. În acest fel, vă puteți simți în largul dumneavoastră și, în același timp, vă puteți evidenția din mulțime. Este, de asemenea, o soluție excelentă pentru doamnele care sunt fane ale rucsacurilor și care caută o alternativă interesantă la un rucsac de dimensiuni mai mici pentru vară.

Un rinichi purtat în jurul taliei

Și, în sfârșit, un clasic, rinichiul purtat în talie. Un patent frecvent utilizat, de asemenea, pentru cei care nu doresc închideri suplimentare la linia șoldurilor. Cinstitul de talie vă permite să vă subțiați și să vă proporționați talia. O puteți folosi ca o curea și o puteți purta nu numai cu ținute sport, ci și cu rochii și salopete.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *