Poate fi geanta de mână a unei femei un bagaj de mână?

Sezonul estival este încă în desfășurare, ceea ce înseamnă un singur lucru – călătorii de vacanță. Unul dintre cele mai frecvente mijloace de transport pe care le folosim în această perioadă este avionul – mai ales atunci când călătorim în străinătate. Prin urmare, multe dintre noi ne punem vechea întrebare înainte de a călători: ce geantă de mână pot lua în avion ca bagaj de mână? În acest articol, vom risipi toate îndoielile!

Bagajul de mână pentru un zbor – ce dimensiuni?

Bagajul de mână este cunoscut și sub numele de geantă personală, care trebuie să încapă confortabil sub scaunul nostru în avion. Fiecare companie aeriană are propriile cerințe pentru bagajul de mână, care pot varia cu câțiva centimetri. Mai jos sunt prezentate dimensiunile maxime ale unui bagaj de mână care sunt solicitate de companiile aeriene:

– Ryanair: 40 cm x 20 cm x 25 cm

– Wizzair: 40 x 30 x 20 cm

Așadar, ce geantă de mână pentru femei merită luată cu tine în avion? Iată câteva sugestii de la magazinul Doamna Poșetuta care nu te vor dezamăgi niciodată în timpul călătoriei – sunt încăpătoare, ușoare și se încadrează în limita stabilită de companiile aeriene!

Rucsac versatil pentru femei – ideal ca bagaj de mână

Atunci când călătoriți, confortul este prioritar, motiv pentru care rucsacul versatil pentru femei este o soluție excelentă. Îl puteți purta confortabil pe spate, reducând în același timp presiunea asupra mâinilor – astfel încât să puteți păstra documente importante în ele atunci când vă înregistrați, de exemplu.

În plus, rucsacurile pentru femei se caracterizează prin faptul că sunt subțiri și ușor de împachetat în același timp. Astfel, vă puteți depozita cu ușurință rucsacul sub scaunul din avion, păstrând în interior, de exemplu, o trusă de machiaj, o carte sau o gustare. Un rucsac pentru femei este partenerul perfect de călătorie care este de încredere! Iar cu selecția variată de rucsacuri din magazinul Doamna Poșetuta, poți alege unul care să se potrivească stilului tău… fie elegant sau sportiv!

Geanta perfectă pentru avion

Cu toate acestea, dacă sunteți un fan al genților de damă, merită să vă îndreptați spre o geantă de mână care are funcția de rucsac. De ce? Îl puteți arunca confortabil pe umăr, dar dacă aveți nevoie să vă eliberați mâinile, îl puteți pune oricând pe spate – totul datorită mânerelor reglabile, care pot acționa și ca ham. Este un model funcțional care va face cu siguranță orice călătorie mai plăcută și se va adapta preferințelor individuale. În plus, desigur, se încadrează în dimensiunile cerute de linie și este ușor de împachetat – puteți depozita cu ușurință mici obiecte utile fără de care nicio călătorie nu este completă (o carte, o trusă de machiaj, provizii uscate sau un mic laptop).

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *