Geantă pentru nuntă – pe care s-o alegem?

Nunta este o ocazie importantă în care vrem să ne prezentăm într-un mod uluitor. Cu toate acestea, asamblarea unei ținute adecvate poate necesita mult timp și efort. După ce am ales deja rochia, ne întrebăm ce accesorii se vor potrivi cel mai bine. Acestea sunt cele care completează ținuta și îi conferă caracter. În acest articol veți afla ce genți completează perfect rochiile de nuntă și le conferă ținutelor voastre „ceva în plus”.

Geantă pentru nuntă – ce model să alegem?

Geanta pentru nuntă ar trebui să fie elegantă, încăpătoare și confortabilă în același timp. Ne va însoți pe parcursul întregii după-amiezi și seara, așa că trebuie să îndeplinească aceste cerințe de bază. Un model potrivit pentru această ocazie specială ar fi geanta tip poșetă de umăr pentru doamne. Acest tip de geantă este adesea disponibil în mărimea M, care nu încarcă ținuta, dar în același timp încap în ea lucrurile necesare (de exemplu, portofelul, telefonul și produsele cosmetice esențiale). Gențile de tip poșetă de umăr se caracterizează și printr-o curea lungă, ceea ce permite purtarea gentii în diverse moduri – pe umăr sau diagonal peste umăr. Acesta este un model care nu te va dezamăgi în timpul petrecerii.

Eleganță atemporală – geanta clasică de umăr

Geanta clasică de umăr pentru doamne este o propunere atemporală. Fenomenul ei constă în faptul că se potrivește cu absolut orice. Indiferent dacă planificați să purtați o rochie lungă tip maxi sau o rochie de cocktail – geanta elegantă cu o textură uniformă se potrivește în orice combinație. O puteți asorta atât cu ținute monocrome, cât și cu cele cu imprimeuri accentuate. Fără îndoială, aceasta este o alegere sigură pentru o petrecere de nuntă, dar și pentru alte ocazii.

Regina stilului modern – geanta de umăr aurie

Cu toate acestea, dacă avantajul principal al ținutei dvs. trebuie să fie accesorii potrivite, merită să optați pentru ceva care iese în evidență la prima vedere. În acest caz, o alegere excelentă ar fi geanta de umăr aurie pentru doamne. De ce tocmai această culoare? Culoarea auriu domină petrecerile de nuntă de mulți ani – încălzește aspectul, adaugă eleganță, se potrivește cu culorile clasice și mai presus de toate… adaugă strălucire. Gențile în această culoare se schimbă ușor în nuanță și în plus, nu poți trece nepăsător pe lângă ele. Merită să o asociați cu o rochie în tonuri neutre – de exemplu, bej sau negru – pentru a face ca geanta să iasă și mai mult în evidență în contextul general.

Gențile pentru nuntă ar trebui să fie, așadar, confortabile, nu prea mari, dar totuși spațioase. Cel mai comun model ales pentru această ocazie sunt gențile tip poșetă de umăr. În funcție de stil, merită să alegeți fie un design clasic, fie unul mai sofisticat. O rochie în tonuri neutre va arăta minunat în combinație cu o geantă de umăr cu accente puternice, în timp ce o creație cu imprimeu se va potrivi cel mai bine cu o geantă minimalistă, care o temperă puțin.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *