Geanta ta Valentine

Ce ar trebui să fie geanta ta de mână pentru Ziua Îndrăgostiților? Obligatoriu dulce și roșu! La urma urmei, roșul este culoarea iubirii. Important este că vei folosi o geantă roșie tot anul, nu doar de Ziua Iubirii. Aruncați o privire la gențile roșii din magazinul Doamna Posetuta și găsiți-o pe cea perfectă pentru dumneavoastră.

Geantă poștală matlasată

Iată o sugestie pentru doamnele îndrăgostite de cutiile poștale elegante. Geanta matlasată letterman’s bag de la David Jones îți va completa look-ul de Valentine’s Day, dar nu numai. Acesta combină țesătura și pielea ecologică, iar totul impresionează prin precizie și prin prelucrarea atentă. Are o dimensiune practică M, care vă va permite să introduceți în ea tot ce aveți nevoie. De asemenea, este prevăzut cu un lanț de umăr pentru un plus de eleganță.

O cutie poștală în stil vintage

Preferați stilul vintage în locul genților clasice? Este ceea ce vă oferă David Jones, cu numeroasele sale buzunare și designul său realizat din piele ecologică. O caracteristică specială este închiderea cu clapetă, care adaugă o notă old-school. Luați-o cu dvs. pentru fiecare zi și pentru ocazii mai mari!

O geantă de mână care dă spectacol

Iată o geantă de damă lăcuită de la David Jones, care vă va seduce prin aspectul său strident. Aceasta va contribui la conferirea unui caracter distinctiv oricărei ținute. Textura lucioasă, forma neobișnuită și designul delicat sunt atuuri certe ale acestui model. Poșeta roșie va contribui la punerea în valoare a fiecărei ținute.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *