Alegeți un accesoriu în stil vintage!

Căutați un accesoriu în stil vintage? Iubiți chiar acest stil și nu este deloc ușor să găsiți un accesoriu care să vă fure inima? Uitați-vă la gențile în stil vintage disponibile în magazinul online Doamna Posetuta. Cu siguranță veți găsi ceva potrivit pentru dumneavoastră!

Servietă clasică

Aceasta este una dintre accesoriile de bază în stil vintage. Geanta clasică de tip poșetă în culoarea maro este fără îndoială asociată cu stilul vintage. Acest model închis cu un clapetă este o propunere de la firma BEE BAG și impresionează prin stilul vintage, realizarea atentă din piele ecologică și dimensiunea sa generoasă XL, care vă permite să încăpeți atât în formatul A4, cât și în multe mici accesorii necesare în fiecare zi. Cu succes, puteți lua această geantă la școală, la facultate sau la locul de muncă – încăpeți tot ce aveți nevoie, în timp ce arătați clasic și elegant. Este o propunere excelentă pentru a evidenția outfiturile dumneavoastră.

… și încă o poșetă

Încă o poșetă care vă permite să vă stilizați în mod vintage. Dimensiunea XL vă permite să încăpeți tot ce este necesar, iar buzunarele practice vă ajută să vă organizați tot ce aveți nevoie. Geanta este fabricată din piele ecologică și impresionează prin nuanța sa roșcată. Veți aprecia designul său simplu și elegant, precum și eleganța sa urbană, care se potrivește perfect în situațiile cotidiene. Cireașa de pe tort sunt elementele de design elegante în nuanțe aurii.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *