Frumoase și elegante – genți cu lanț.

Este cunoscut faptul că femeile adoră strălucirea și sclipirea. Cele mai bune sunt însă acele accesorii care, pe lângă valoarea lor estetică, au și o dimensiune practică. Așa cum sunt aceste genți – frumoase și practice, cu lanț. Alege-ți modelul preferat și porniți în cumpărături pe site-ul magazinului online Doamna Posetuta!

Geantă cu lanț – subtilă și delicată

Această elegantă geantă de umăr pentru femei de la David Jones cu siguranță va cuceri multe inimi. Este confecționată din piele ecologică și se remarcă prin forma sa atemporală, mărimea M și aspectul elegant. Completează atât o ținută elegantă pentru o întâlnire, cât și un stil casual pentru o ieșire cu prietenii. Curea sub formă de lanț îi adaugă un plus de farmec.

Geantă cu lanț – romantică și adorabilă

Nicio femeie cu suflet romantic nu va trece nepăsătoare pe lângă această geantă! Adorabila geantă de umăr de la Herisson te cuceră de la prima vedere. Elementul său distinctiv îl reprezintă florile frumoase, pictate, care îi conferă un aspect romantic și subtil. Printre atuurile ei se numără și textura matlasată care amintește de eleganța franceză, precum și lanțul frumos. Poartă-o atât în stiluri de zi cu zi, cât și în cele elegante.

Geantă cu lanț – clasică și elegantă

Dacă apreciați stilul francez, această geantă este perfectă pentru dvs. Geanta clasică de umăr, matlasată, de la Bee Bag se încadrează într-un stil inspirat de casele de modă pariziene. Geanta mică are două sisteme de închidere, astfel că nu este doar fermecătoare, ci și practică. Lanțul în locul curelei îi adaugă un aer elegant.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *