Geantă maro pentru femei – de ce ar trebui să ai una?

Vara se apropie încet de final, iar în aer se simte deja apropierea toamnei. Este momentul în care începem să ne gândim la schimbarea garderobei. O geantă maro reflectă pe deplin atmosfera toamnei ce se apropie și este capabilă să completeze aproape orice ținută. În acest articol veți afla de ce ar trebui să aveți una în colecția dvs. și veți găsi câteva inspirații.

Geanta maro pentru toamnă și nu numai

Toamna este anotimpul asociat, printre altele, cu o paletă frumoasă de culori. Frunzele capătă nuanțe de maro, care în timp se transformă în „toamna aurie”. Aceasta se reflectă și în ținutele noastre, în care predomină culorile similare cu cele din natură. Geanta maro pentru femei se potrivește perfect cu ținutele mai călduroase și astfel reflectă atmosfera de afară. Cu toate acestea, nu uitați că este un accesoriu care funcționează excelent pe tot parcursul anului – nu doar în toamnă. Culoarea maro este destul de versatilă și atemporală pentru a completa atât cărdigane groase, cât și rochii de vară. Același accesoriu timp de 365 de zile pe an – de ce nu? 🙂

Garantul unui stil interesant

Gențile maro pentru femei sunt quintesența stilului atemporal, care atrage. Nu fără motiv gentuțele în stil vintage și gențile boho sunt cel mai adesea întâlnite tocmai în această culoare. Culoarea maro și nuanțele de maro se potrivesc frumos cu diferite tipuri de genți – de la genți mici tip poșetă până la genți mari tip shopper. Deosebit de atractive sunt cele realizate din piele naturală, care cu timpul dobândesc zgârieturi caracteristice. Dacă vă plac accesoriile clasice, care atrag atenția și sparg ținutele sobrietății, o geantă maro se va potrivi perfect.

Cum să purtați o geantă maro?

Dacă deja aveți o geantă maro sau planificați să o achiziționați, probabil vă întrebați cu ce și cum să o combinați. Răspunsul este foarte simplu, deoarece puteți combina accesoriile în nuanțe de maro atât cu ținute elegante, cât și cu ținute versatile. Vara sau primăvara, va fi un accesoriu minunat pentru rochiile ușoare în culoarea albă, precum și pentru cele cu imprimeu floral. Va completa perfect și blugii clasici, la care puteți purta o cămașă de bază sau o cămașă elegantă. În sezonul toamnei și iernii, geanta va fi un accesoriu minunat pentru puloverele groase în culori neutre, și se va potrivi excelent cu paltonul negru și lung. Nu uitați că culoarea maro este destul de puternică și interesantă pentru a arăta întotdeauna bine pe fundalul hainelor mai sobrii.

Câteva inspirații

Gențile maro pentru femei pentru toamnă, pe care le veți găsi în magazinul Doamna Posetuta:

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *