Lăsați vacanța să dureze tot anul – modelele de vară nu sunt doar pentru vară

Vrei să păstrezi vara în inima ta pe tot parcursul anului? Sau nu doar în inima ta, ci și în stilul tău? Aruncați o privire la accesoriile pe care le veți folosi atât în timpul vacanței de vară, cât și în afara acesteia. Care va deveni preferatul tău? Le veți găsi pe toate în magazinul online Doamna Posetuta.

Rucsac în stil boho

Un rucsac ușor pentru femei, perfect pentru utilizarea zilnică? Stilul boho este popular în timpul verii, dar nu numai. Acest rucsac de David James va funcționa foarte bine și când vara a trecut. Rucsacul pentru femei este confecționat din material de înaltă calitate, care a fost combinat cu piele ecologică. Acest lucru îl face ușor și vă va completa stilul. Dimensiunea M, pe de altă parte, vă va permite să depozitați în ea toate obiectele cele mai necesare. 

Rattan tip poștaș

Geanta poștală din rattan pentru femei David James se va dovedi a fi un accesoriu practic și elegant. Este atât spațios și ușor, cât și foarte practic. Are un mâner scurt și o curea lungă, ceea ce vă permite să o purtați după cum doriți. Asortează-l cu rochii vaporoase și aruncă un pulover peste el toamna. În acest fel, puteți folosi accesoriul de vară nu doar în timpul vacanței.

Chintesența feminității

Această geantă de mână este o adevărată chintesență a feminității. Subtilă, feminină și elegantă – exact așa este această geantă poștală pentru femei de la Diana&Co. Este confecționată din piele ecologică, dar ceea ce o face să iasă în evidență sunt frumoasele flori pictate care împodobesc întreaga geantă. Poartă-l cu blugi sau cu o rochie și ieși în evidență în mulțime.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *