Lasă-te prins în promoții unice!

Promoțiile tari sunt ceea ce îți place cel mai mult? Atunci aruncați o privire peste promoțiile din magazinul Doamna Poșetută și găsiți o ofertă care să corespundă așteptărilor dumneavoastră.

Rucsac versatil de culoare bej

În loc ca gențile de mână să-ți limiteze mișcările, ai alege mai degrabă un rucsac? Mai ales unul care se potrivește stilului tău de zi cu zi și care nu-ți restricționează în niciun fel mișcările? În acest caz, aruncați o privire la acest rucsac versatil din piele ecologică de la Herisson. Acesta este disponibil în format XL, permițându-vă să introduceți în el chiar și un caiet A4. Vă vor plăcea numeroasele sale caracteristici, inclusiv buzunarele de la exterior și din interior pentru a vă ține organizate accesoriile. Acest model va funcționa bine la serviciu, la universitate și la multe alte ocazii.

Geantă clasică XXL

Iată un model care combină confortul, capacitatea și eleganța. Această geantă clasică pentru femei de la David James vă va surprinde prin dimensiunea sa ușor de împachetat, designul său atemporal și precizia cu care este confecționată. Confecționată din piele ecologică de înaltă calitate, se remarcă prin robustețe și caracter versatil. Luați-o la cumpărături, la serviciu și în diverse alte locuri. Această geantă de mână bej vă va permite să vă completați imaginea subtilă!

Rucsac de epocă

Ce zici de un rucsac vintage ca fiind cel care îți va plăcea cel mai mult? Acest rucsac pentru femei de la Herisson este un model care combină stilul atemporal și croiala de precizie. În interior, veți putea încăpea accesorii, un caiet A4 și alte lucruri esențiale. Acest rucsac de culoare gri deschis va fi deosebit de atractiv pentru fanii stilului vintage.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *