Cum să purtați un sac de rinichi?

Vara este în fața noastră și, odată cu ea, călătoriile mai lungi, ieșirile în afara orașului sau chiar escapadele urbane. În oricare dintre aceste situații, cel mai important lucru este să te simți în largul tău și să ai mâinile libere. O geantă de rinichi vă va ajuta cu siguranță în acest sens. Cum să o porți și pe care să o alegi? Verifică câteva surse de inspirație și găsește modelul perfect în magazinul Doamna Posetuta!

Geantă pentru rinichi purtată pe șold

Acesta este unul dintre cele mai folosite patente, pe care îl folosesc și influencerii. Un rinichi prins în jurul șoldurilor poate fi tratat ca o curea și folosești buclele pantalonilor sau ale fustei pentru a-l prinde. Este o modalitate excelentă de a ține totul la îndemână, rămânând în același timp elegantă. Atunci când este stilizat astfel, rinichiul este unul dintre elementele esențiale ale unei ținute și arată ca un accesoriu de modă.

Geanta de rinichi purtată pe spate

Dacă ești adepta soluțiilor neobișnuite, poți purta geanta de rinichi și pe spate. În acest fel, te poți simți confortabil și, în același timp, ieși în evidență din mulțime. Este, de asemenea, o soluție excelentă pentru doamnele care sunt fane ale rucsacurilor și care caută o alternativă interesantă la un rucsac de dimensiuni mai mici pentru vară.

Un rinichi purtat în jurul taliei

În sfârșit, un clasic, rinichiul purtat în talie. O opțiune populară, de asemenea, pentru cele care nu doresc închideri suplimentare la talie. Cămașa de talie vă permite să vă subțiați și să vă proporționați talia. Îl puteți folosi ca o centură și îl puteți purta nu doar cu ținute sport, ci și cu rochii și salopete.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *