Ce geantă să porți cu o rochie florală?

O geanta cu franjuri este alegerea perfecta pentru o rochie florala. Accesoriile elegante pentru tinutele de dama pun in valoare personalitatea si un look la moda. Inspiră-te din ofertele din magazinul nostru și profită de o selecție largă de stiluri. Toate produsele sunt împărțite în categorii în funcție de modele și forme. Alege geanta perfecta care iti va pune in evidenta stilul.

Colectia de genti de dama din magazinul nostru a fost extinsa cu o noua livrare, in care vei gasi cele mai la moda stiluri pentru sezonul curent. Merită să verificați ce este nou și să vedeți modele pregătite conform tendințelor globale. Ofertele includ produse italiene din piele naturală și genți la modă din materiale sintetice rezistente și durabile. Modelele XL cu finisaj solid sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi, pentru muncă și cumpărături. Pentru o ieșire de seară vor fi mai potrivite gențile de mână mai mici, decorate cu detalii strălucitoare. Vedeți cuferele, genți messenger și genți pentru cumpărături în cele mai la modă culori, care se potrivesc cu rochiile florale și multe altele.

O geantă cu franjuri – accesoriul perfect pentru o rochie

Accesoriile în stil boho nu se demodează niciodată. Femeile au iubit dintotdeauna rochiile florale, cu volane si franjuri. Designerii de genți încearcă să răspundă așteptărilor fetelor care vor să arate la modă, așa că au pregătit modele care se potrivesc cu astfel de ținute. In magazinul nostru vei gasi genti din piele intoarsa moale in culori naturale pamantii si modele extrem de feminine decorate cu franjuri.

În categoria genților universale pentru uz zilnic, oferim stiluri atent finisate din piele naturală, de exemplu, un shopper italian din piele intoarsă și cu franjuri lungi. Modelul este disponibil in peste 20 de culori din care sa alegi. Puteți alege o geantă roșie din piele intoarsa pentru o rochie florala – un accesoriu boho caracteristic sau un model intr-o nuanta potrivita culorii tinutei, de exemplu roz pudrat cu accesorii argintii. Geanta spațioasă de dimensiune XL are picioare metalice care protejează împotriva murdăriei și abraziunii și mânere rotunjite rezistente.

O geantă într-o culoare intensă care să se asorteze cu rochia

Stilul boho nu a fost de mult rezervat doar nebuniei de sărbători – acest tip de haine funcționează bine tot timpul anului. Accentuează personalitatea, creativitatea și curajul în exprimare de sine. Alege accesorii pentru tinuta ta care sa atraga atentia si alege o culoare puternica. Geanta messenger roșie la modă este rafinată până la cel mai mic detaliu! Culoare intensă, lanț de umăr, inele metalice decorative în față și cusături interesante care creează matlasare sunt avantajele puternice ale acestui stil. Geanta se potrivește perfect cu o rochie florală și multe alte stiluri. În interior vei găsi un buzunar cu fermoar, un alt buzunar pentru obiecte mici și un compartiment suplimentar, tot cu fermoar.

Geanta de mana florala

Multe modele de genți cu imprimeuri au apărut la prezentările de modă. Unele dintre ele au un logo mare, clar vizibil. Designerii au arătat, de asemenea, modele geometrice expresive, carouri, dungi și modele florale. Gențile de mână imprimate sunt la modă acum! Merită să verifici aceste tipuri de stiluri în magazinul nostru și să le alegi pe cele care se potrivesc cu stilurile tale preferate.

In categoria genti messenger vei gasi mai multe modele atractive in diverse variante. Gențile din piele ecologică cu model floral atrag atenția. Iată câteva modele interesante:

• o geantă clasică messenger pe lant, în nuanțe deschise, feminine de ericiu și mentă,

• o geantă mică rotundă cu flori, închisă cu fermoar, cu mâner și lanț de purtat pe umăr,

• o geantă patentată, într-o nuanță de violet intens,

• geanta messenger matlasata pentru iesiri de seara.

1402A237be

Geanta matlasata pentru o rochie de seara

Accesoriile elegante pentru rochie te fac să arăți șic și imediat gata de o seară. O geantă de mână elegantă din colecția noastră de genți de seară este perfectă pentru o întâlnire sau o cină cu prietenii. O geantă messenger mică matlasată din piele naturală sau plastic într-o culoare neutră este ca un prieten apropiat – este greu să te descurci fără ea și o poți lua aproape peste tot. De asemenea, va fi potrivit situației de fiecare dată. Chiar și cel mai mare smartphone va încăpea într-o geantă dreptunghiulară alungită.

Geanta bej Potri arată grozav, deoarece are în interior un buzunar cu fermoar, un buzunar pentru obiecte mici, un alt buzunar pentru telefon și un compartiment cu fermoar.

Porți rochii florale? Alege o geantă de piele de căprioară!

Daca rochiile florale sunt tinuta ta preferata, o geanta de mana de culoare neutra din piele intoarsa va fi o combinatie universala. Pielea moale este senzuala si placuta la atingere. Va adăuga mai multă feminitate și sex-appeal aspectului tău. In magazinul nostru vei gasi modele XL din piele intoarsa naturala si genti mici subtile in care poti incapea cele mai necesare articole.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *