Ce geantă de mână pentru a merge cu pantofi maro?

Nu doar pantofii maro se potrivesc cu gențile maro, ci și multe alte culori de pantofi. Accesoriile din piele, piele de căprioară sau nubuc într-o culoare naturală sunt versatile și ușor de asortat cu restul ținutei tale. Tu porți pantofi din piele de culoare naturală? Cizmele cu toc maro sunt încălțămintea ta preferată? Vezi ce genți de zi cu zi, de lucru și de shopping vor crea combinația perfectă cu ei.

Ce geantă de mână se potrivește cu cizmele maro? Probabil că nu va surprinde pe nimeni faptul că o geantă de mână în aceeași culoare este cea mai potrivită. Aceasta este cea mai sigură soluție, dar, bineînțeles, nu este singura. O geantă de mână verde, gri, mov, bej și maro se potrivește, de asemenea, bine cu cizmele cu toc maro. Totul depinde de caracterul întregului look și de schema de culori care predomină în el.

Ce să porți cu pantofi maro?

Avem tendința de a ne plăcea să asociem cizmele maro cu blugi pentru a crea stiluri casual confortabile. Atunci când te decizi asupra unei noi perechi de pantofi, te întrebi, în mod natural, cu ce îi vei purta. Pantofii din piele maro se potrivesc perfect cu o geantă de mână dintr-un material similar. În magazinul nostru, vă oferim o întreagă categorie de genți de mână din piele, printre care veți găsi multe modele maro.

Nuanța de maro are o mare importanță, la fel ca și tipul de piele. Pielea cu granulație netedă la pantofi și geantă, chiar dacă nuanța nu este identică, va crea un set frumos și coerent – la fel cum pantofii din piele de căprioară cu o geantă din piele de căprioară și accesoriile din nubuc merg întotdeauna împreună. Atunci când vă asortați cu cizme maro, luați în considerare ocazia, condițiile meteorologice și stilul dumneavoastră. Întotdeauna este vorba de a te simți bine și de a purta o ținută potrivită pentru situația sau evenimentul respectiv.

Geantă de mână pentru pantofi maro

Culoarea maro îți oferă o gamă foarte largă de opțiuni. Este una dintre culorile atemporale care nu se demodează niciodată – la fel ca negrul clasic. Acesta este unul dintre motivele pentru care încercăm întotdeauna să ne păstrăm magazinul bine aprovizionat pentru adeptele acestei culori. Oferim multe modele în nuanțe de maro. Gențile de umăr tradiționale, portbagajele, gențile de poștă, modelele versatile de zi cu zi, gențile shopper și alte variante sunt disponibile din piele naturală sau plastic în diferite nuanțe de maro.

Nuanțe de maro – utilizați opțiunea de filtrare de pe pagină

Maro, roșu, ciocolată, bej închis și deschis, culori pământii și auriu vechi – acestea sunt culorile din șablonul nostru care se potrivesc perfect cu pantofii maro. Folosiți opțiunea de filtrare de pe pagină, care vă va ajuta să căutați doar modelele potrivite pentru maro:

  • culoarea pielii cu granulație naturală,
  • maro într-o nuanță ruginie, cum ar fi o geantă din piele de căprioară cu ciucuri,
  • maro închis – o nuanță de ciocolată,
  • maro – o combinație de maro și negru,
  • nuanțe deschise și întunecate de bej, așa-numita cafea cu lapte,
  • culori pământii, cum ar fi o geantă poștală din piele naturală pământie.

Geantă de mână în nuanța cafe latte

Gențile de mână în culori calme – de culoare carne (nude), bej stins sau în culoarea cafe latte – sunt modele care se potrivesc unui stil vestimentar minimalist. Acest tip de paletă de culori funcționează bine cu un design aerodinamic. În prezentările de modă pentru sezonul următor sunt prezentate multe astfel de genți. Nuanța cafe latte se potrivește perfect cu pantofii maro deschis.

Modelele confortabile și ușor de împachetat, concepute ca un rucsac pentru femei, sunt ideale pentru ținutele de zi cu zi, la serviciu sau la universitate – perfecte pentru toate cele care preferă un stil tineresc. Modelele mai mici de valize sau geamantane cu mânere sunt un accesoriu care se potrivește cu o ținută mai elegantă.

Geanta care se potrivește cu pantofii maro

A venit momentul să discutăm despre genți în alte culori care se potrivesc și cu pantofii maro. Ce zici de o geantă din catifea verde? Crezi că se potrivește cu pantofii tăi maro? Merită să încerci această combinație dacă îți plac accesoriile în stil boho. O geantă mare de tip shopper din catifea într-o nuanță de verde sticlă sau verde șarpe poate fi o combinație interesantă pentru uzul cotidian, în special ca accesoriu pentru botinele și mocasinii de damă din catifea.

Geanta de dimensiune XL este foarte comodă, poate găzdui chiar și cumpărături mai mari, atunci când intri în magazin imediat după serviciu. Poți să pui în ea multe notițe (format A4) și laptopul împreună cu încărcătorul, și tot va mai rămâne loc pentru o ținută pentru sală și pantofi de schimb. La mânere este atașată o husă cu fermoar. Poți să pui în ea cheile sau telefonul – astfel vor fi mereu la îndemână, fără să fie nevoie să cauți prin toată geanta.

Geanta mov și cea bleumarin

În afară de alegerea evidentă a unei genți în aceeași culoare ca și pantofii, merită să optezi și pentru alte nuanțe care se potrivesc cu maro. O geantă bleumarin în combinație cu botinele maro va arăta foarte elegant. În colecția noastră vei găsi poșete atent realizate din piele naturală vopsită într-o culoare de albastru închis. Asemenea genți sunt de obicei alese de femeile care doresc să arate elegant.

Poșeta subliniază stilul clasic de îmbrăcăminte și este un accesoriu perfect pentru palton și rochie. O geantă spațioasă, care încap laptopul și documentele (adaptată formatului A4) se va potrivi la locul de muncă și pentru rezolvarea problemelor în oraș. Cel mai important este să alegi o geantă care să fie nu doar frumoasă și să se potrivească cromatic cu întreaga ținută, ci și funcțională.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *