Economisește în noul an, alege o geantă la promoție

Prețuri mai mici, aceasta este fraza cheie. Dacă intenționați să faceți economii în noul an, promoțiile de la magazinul Doamna Posetuta ar trebui să vă atragă. Veți găsi aici numeroase genți de mână care îți taie respirația. Alegeți-vă preferatul.

Cumpărătorul extravagant

Dacă aveți un gust pentru genți de mână care depășesc minimalismul modern, acest model de la Vittoria Gotti este făcut pentru dumneavoastră. O geantă de mână gri este un hit pentru fiecare sezon – această geantă de mână în promoție vă va completa garderoba. Vă va atrage mai ales dacă sunteți în căutarea unei varietăți și a unei tăieturi de sac care să vă prindă. O trăsătură distinctivă a acestui model este carourile, care atrag atenția. Spațiul care vă permite să aveți întotdeauna la dumneavoastră cele mai importante obiecte este, de asemenea, o caracteristică distinctivă.

Geantă rotundă din piele letterman’s bag

Ce zici de această geantă poștală rotundă din piele de la Vittoria Gotti, pe placul tău? Este un model pe care este imposibil să nu-l porți cu tine. Confecționat cu grijă din piele naturală și cu un design floral fermecător. Acest model vă va permite să faceți o declarație și să aveți întotdeauna la îndemână toate lucrurile esențiale. O puteți comanda acum la un preț mai mic și o puteți combina cu numeroase stiluri – această geantă poștală neagră va merge cu orice.

Geanta ușoară de zi cu zi

Dacă, pe de altă parte, sunteți în căutarea unei genți de zi cu zi care să completeze stilul versatil, atunci geanta poștală Herisson va fi perfectă pentru dumneavoastră. Textura delicată și lucioasă și firul la modă vă vor face să ieșiți din tipare cu această geantă. Completează-ți ținutele cu un twist modern.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *