Ce geantă de mână pentru a merge cu pantofi roșii?

Roșul este o culoare atemporală și, în același timp, foarte feminină și pune accentul pe sex-appeal. Nu e de mirare că femeilor le place să o folosească, și nu doar la ocazii mari – pantofii roșii și o geantă asortată ar trebui să facă parte din garderoba fiecărei femei. Pentru că, îmbrăcându-ne în roșu, cu puțin efort, putem arăta și ne putem simți fenomenal. Dar chiar trebuie să combini pantofii roșii cu o geantă roșie? Ei bine, nu! Am adunat câteva sfaturi despre ce geantă să alegi pentru a arăta răvășitor.

Culoarea roșie poate fi folosită ca un total look sau poate accentua stilul în accesorii precum pantofii sau o geantă. Tendințele actuale sunt de așa natură încât nu este necesar să porți o geantă de mână în aceeași gamă de culori cu pantofii roșii. Spre deosebire de vechea regulă generală, care era de a purta o geantă și pantofi în aceeași culoare, acum combinațiile contrastante sunt de obicei regula. Există o mulțime de posibilități, astfel încât atât doamnele care apreciază subtilitatea și culorile delicate, cât și cele îndrăznețe și cărora nu le este teamă să se dea în vânt vor găsi combinația perfectă…. 

Pantofi roșii cu o geantă de mână versatilă bej

Pentru cele care preferă culorile mai degrabă mute, o geantă de mână în nuanțe de bej și caramel va fi combinația perfectă cu pantofii roșii. Această opțiune va funcționa atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru ținutele elegante de seară. Această combinație este sigură, deoarece singurul element care atrage privirea și adaugă caracter stilului sunt pantofii. În ceea ce privește modelele de genți, pantofii roșii stiletto sau stiletto se vor asorta perfect cu o poșetă subțire și un portbagaj în nuanțe delicate de maro.

Un element de stilizare puternic este suficient

Alături de negru și nude, stilettos roșii sunt un clasic care va face întotdeauna o declarație izbitoare și va merge cu stilul. La fel ca și alte modele de pantofi în această culoare. Roșul poate fi purtat atât la ocazii mari, cu rochii frumoase, cât și în fiecare zi, cu blugi sau o fustă. Ține minte doar că roșului nu-i place foarte mult concurența. Și, prin urmare, nu ar trebui să fie combinat cu alte culori puternice. Efectul se poate dovedi exagerat sau pur și simplu de prost gust. De aceea, pantofii roșii ar trebui să fie asortați cu genți în culori mute. Această regulă este valabilă și pentru alte elemente ale ținutei. Toate nuanțele de maro, bej, gri sau negru clasic sunt combinații ideale cu roșu. Deși nu este singura…

Roșu asociat cu albastru

Poate că această combinație nu este evidentă pentru toată lumea, dar stilettos roșii vor fi absolut adorabili cu o geantă albastră. Și, contrar aparențelor, nu va fi un al doilea accent puternic, ci o completare perfectă a întregului. Această combinație va crea un look original și sălbatic la modă. Și în funcție de efectul pe care doriți să-l obțineți, puteți alege diferite nuanțe de albastru. O geantă de mână albastru marin se va potrivi perfect cu o ținută formală, de birou – în acest caz, vă recomandăm să optați pentru o servietă sau un portmoneu. Iar dacă pantofii roșii sunt purtați cel mai des cu ținute casual, atunci putem opta pentru o geantă de mână în tonuri mai deschise de albastru.

Arta de a găsi o referință de la geantă la pantofi

Exemplele de mai sus arată că roșul poate fi combinat cu culori complet diferite, dar este important ca acestea să fie atenuate. O altă modalitate de a găsi o geantă de mână care să se potrivească cu pantofii roșii este de a găsi un element comun de referință. Acesta ar putea fi culoarea sau materialul. Dacă talpa pantofului este neagră sau este o combinație de mai multe culori, inclusiv roșu, merită ca una dintre acestea să apară pe geantă. Căutând astfel de surse de inspirație și asociind geanta cu pantofii, putem crea o ținută desprinsă parcă de pe podiumul de modă. Materialul este, de asemenea, important. O geantă din piele de căprioară va arăta cel mai bine cu pantofi din piele de căprioară. O excepție de la această regulă este combinația pantofilor din piele lăcuită cu o geantă din piele ecologică și viceversa.

La revedere de la aspectul total

Renunțarea la regula, în vigoare până de curând, conform căreia culoarea poșetei și a pantofilor trebuie să fie identice este o mare ușurare pentru majoritatea doamnelor. Pentru că nu trebuie să ai o duzină sau mai multe genți de mână, ci doar una singură, care, asortată cu orice culoare de pantofi, va arăta perfect. Dorind să intrăm în posesia unei astfel de genți universale, ar trebui să ne concentrăm pe bej sau negru nemuritor. În ceea ce privește stilurile, portbagajele, gențile pentru femei de post și cele shopper vor fi o alegere excelentă pentru ținutele casual. Dacă doriți să ieșiți în oraș cu stilettos roșii, o geantă de ambreiaj care să aibă ceva în comun cu pantofii este ideală. Încă mai vrei să creezi un total look? Atunci asigură-te că geanta și pantofii tăi sunt de aceeași nuanță de roșu. În caz contrar, efectul va fi departe de a fi de dorit.

Există într-adevăr o mulțime de posibilități atunci când alegeți o geantă de mână pentru a merge cu pantofi roșii. Amintiți-vă doar câteva reguli simple, nu combinați roșul cu alte culori puternice, cum ar fi portocaliu sau violet, iar efectul va fi cu siguranță uimitor. Pentru că roșul este o culoare extrem de energică, orice altceva ar trebui să fie un fundal și o completare subtilă.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *