Ce geantă de mână pentru a merge cu pantofi argintii?

Pantofii argintii metalizați sunt un adevărat hit în acest sezon și se potrivesc cu o geantă de mână în orice culoare. În orice magazin de încălțăminte, veți găsi cel puțin câteva sugestii de pantofi argintii – atât formale, cât și casual. Ați atras recent atenția asupra unui model, dar vă faceți griji că nu veți avea cu ce să-l purtați? Prin acest articol vrem să te convingem că pantofii argintii sunt la fel de ușor de stilizat ca și cei albi sau negri. Iar geanta asortată probabil că fiecare dintre noi are deja în garderobă.

Deși strălucitori și atrăgători, pantofii argintii nu sunt ceva ce ne putem permite să purtăm doar la o întâlnire sau la o nuntă. Recent, adidașii argintii au devenit una dintre cele mai hot tendințe în modă, un pantof care combină stilul sportiv cu o notă de eleganță. Întrebarea este: ce culori și stiluri de genți se potrivesc cel mai bine cu pantofii argintii? Noi știm răspunsul și dorim să împărtășim aceste cunoștințe cu dumneavoastră.

De la maro cald la argintiu metalic

Regula de bază este să nu combinăm prea multe elemente metalice împreună, deoarece rezultatul poate fi un stil exagerat și ne poate face să arătăm ca un pom de Crăciun ambulant. Prin urmare, cel mai sigur este să asortezi pantofii argintii cu accesorii în culori mai stinse. Maro-urile în toate nuanțele sunt ideale, de la bejuri moi la caramel și până la maro închis. Pentru ținutele casual cu pantofi argintii, o geantă shopper maro, o geantă sac sau o geantă Letterman va arăta foarte bine. Pe de altă parte, dacă îți dorești un look mai formal, business, optează pentru un portbagaj maro sau bej. Asortat cu stilettos sau mocasini argintii, acesta va forma un duo elegant. Sau optează pentru o geantă bej și argintie, care să se potrivească cu ținutele tale casual.

Gri sigur combinat cu argintiu

Culoarea care se apropie cel mai mult de argintiu este griul. Prin urmare, nu este de mirare că gențile de mână în nuanțe de cenușă și grafit vor fi un succes. O astfel de geantă de mână este atemporală și chiar și atunci când pantofii s-au uzat, o putem purta în continuare în combinație cu încălțăminte de o culoare diferită. În magazinul online doamnaposetuta.ro putem găsi o mulțime de genți de mână în gri, cu dimensiuni diferite, astfel încât fiecare va găsi ceva perfect pentru sine. Atunci când alegem o anumită piesă, merită să fim atenți dacă aceasta are accesorii argintii sub formă de fermoar sau cataramă. Acestea vor fi o referință la pantofii metalici și vor crea un ansamblu coerent.

O combinație pentru cei îndrăzneți și curajoși

Dacă vă place să vă jucați cu moda și dacă conservatorismul este ultimul lucru la care vă gândiți atunci când alcătuiți o ținută și alegeți accesorii, pantofii argintii pot fi combinați cu un accent puternic de culoare. Un exemplu ar fi roșul. Pantofii argintii pot fi asortați nu doar cu o geantă roșie, ci și cu o rochie sau un costum. Nimeni nu va putea ignora acest look. Dacă nu vă doriți o geantă întreagă într-o culoare intensă, puteți alege una cu doar o inserție în roșu, albastru marin, verde smarald sau cobalt. Astfel de combinații vă vor permite să creați un set chic, elegant, care în același timp va fi original.

Geantă de mână și pantofi de argint – va arăta această combinație elegantă?

Modelele sunt făcute pentru a fi încălcate. Pe vremuri, asortarea pantofilor și a poșetei era regula, dar astăzi este adesea considerată demodată. Dar să nu uităm că trebuie să ne jucăm cu moda și dacă îți place combinația de pantofi argintii și o geantă de mână în aceeași culoare, nimic nu te împiedică să o porți pe stradă. De fapt, dacă asortezi adidașii cu o geantă mică, urbană, cu spatele argintiu și cu un sacou și pantaloni mai tonifiați, poți obține un look de care niciun stilist de modă nu s-ar rușina. Încearcă însă să nu exagerezi cu accesoriile. Dacă este prea mult argintiu, s-ar putea să nu arate bine.

Detaliu pe pantofi, total pe geantă de mână

Încălțămintea pe care o avem la vânzare nu este întotdeauna realizată în întregime din material argintiu. În cazul adidașilor sau balerinilor, putem găsi adesea elemente argintii, în timp ce restul este alb sau de altă culoare. Cu astfel de pantofi, putem purta fără ezitare o geantă argintie, care poate fi realizată din materiale precum:

– piele ecologică;

– piele lăcuită;

– piele ecologică;

– piele de căprioară.

O geantă argintie din piele naturală este o geantă care ne va servi ani de zile și se va potrivi perfect atât cu ținutele casual, cât și cu cele mai elegante, care vor fi asortate cu pantofi cu motiv argintiu.

Genți de mână neobișnuite cu ornamente

Gențile de mână pentru pantofii argintii nu trebuie să fie plictisitoare, simple și lipsite de fler. Deși pantofii sunt cei care vor juca vioara întâi, accesoriile, și printre ele și geanta, nu trebuie să fie invizibile. Chiar dacă optăm pentru un bej sau un gri sigur, acestea pot avea ornamente care să facă poșeta originală. Vorbim în principal de gențile cu franjuri, cu elemente de paiete, cu nituri sau cu paiete. O geantă de mână aurie se potrivește cu pantofii argintii? Pentru mulți, această combinație pare greu de imaginat. Și asta este o greșeală. Pentru că pentru o ieșire în oraș, cu siguranță poți îndrăzni această combinație. Niște stiletto argintii, o fustă argintie, o geantă de mână aurie și bijuterii aurii vor arăta perfect.

În timp ce pantofii argintii sunt, fără îndoială, un element de stil puternic care nu poate fi trecut cu vederea, nu este deloc dificil să îi asortezi cu o geantă de mână. Combinația perfectă vor fi culorile sigure, cum ar fi maro, bej, gri sau alb. Dar lucrurile nu se opresc aici, deoarece pantofii argintii vor adora compania verde smarald, albastru marin și, de asemenea, roșu. După cum puteți vedea, aveți de unde alege și puteți găsi toate buzunarele, shopperii, servietele și multe alte modele la modă și elegante pe doamnaposetuta.ro. Lasă-te inspirat și creează-ți un stil frumos direct de pe coperta unei reviste de modă.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *