Ce geantă de mână pentru a merge cu pantofi de aur?

Deși pantofii aurii par să fie rezervați exclusiv pentru ieșirile de seară, în ultima vreme au domnit și în stilurile sport și casual. Pentru a obține efectul dorit și a impresiona prin look-ul tău, trebuie să știi ce geantă de mână se va potrivi cu ei, deoarece cu pantofii strălucitori este ușor să exagerezi. Și nu vrei ca întregul look să pară grotesc. Așadar, de ce trebuie să ții cont atunci când alegi o geantă de mână care să se potrivească cu pantofii aurii?

Deși moda permite multe combinații diferite și necesitatea de a avea atât pantofii, cât și geanta de mână în aceeași culoare a încetat de mult să se mai aplice, există totuși câteva reguli de urmat pentru a nu face o gafă vestimentară. Auriul poate părea destul de pretențios, deoarece este atrăgător, strălucitor și, prin urmare, nu poate fi exagerat pentru a evita efectul de „pom de Crăciun”. Atunci când alegeți o geantă de mână care să se potrivească cu pantofii aurii, este important să vă gândiți dacă aceasta va completa o ținută de seară, casual sau sport…

Geantă de mână pentru o ieșire în oraș – cu tocuri aurii

Pantofii aurii cu toc înalt se potrivesc perfect atât cu ținutele deschise, cât și cu cele închise la culoare. Sunt extrem de eleganți și originali. Atunci când alegem o geantă de mână care să meargă cu ei, trebuie să ne uităm la întregul styling. Asta pentru că, dacă rochia este simplă, clasică și într-o singură culoare, atunci putem face o mică nebunie cu geanta de mână. În acest caz, putem miza și pe o geantă de mână aurie, decorativă, cum ar fi geanta poștală aurie de la brandul italian Vittoria Gotti. Aceasta se distinge printr-o textură interesantă, care este o combinație de auriu și bej, precum și printr-o curea aurie.  Cu toate acestea, cu o ținută care are multe, așa numitele numeroase modele sau culori, geanta de mână ar trebui să fie un fundal – deși se referă la ansamblu. Prin urmare, ar trebui să aibă un element auriu, dar sub forma unui detaliu, cum ar fi un lanț sau o cataramă. Materialul genții, pe de altă parte, ar trebui să fie discret. Bej sau negru clasic ar fi perfect.

Geantă de mână pentru pantofi de aur de zi cu zi

La fel ca și în cazul pantofilor stiletto pentru semicercuri aurii, balerini sau cizme, ar trebui să urmăm și noi principiul că mai puțin înseamnă mai mult. Așadar, dacă întregul styling este discret, pantofii și geanta pot fi un accent decorativ și să iasă în evidență. Totuși, dacă dorim să deținem o geantă de mână universală, care să poată fi combinată cu pantofi aurii și diverse haine – atât uni, cât și cu modele, cea mai bună alegere va fi un model cu inserții doar aurii. Putem găsi cu ușurință genți shopper, genți poștale sau trunchiuri, care sunt o combinație de mai multe culori, inclusiv auriu. Iar dacă în prezent nu ne putem permite cheltuiala cu o geantă nouă, soluția este să cumpărăm un breloc auriu. Acesta poate fi atașat la o geantă de mână de orice culoare și va face întotdeauna o trimitere izbitoare la pantofii aurii.

Auriu într-o versiune sportivă

Așa cum am menționat la început, pantofii aurii sunt asociați cu cei eleganți și extrovertiți, dar în ultimele sezoane au fost prezenți și în stiluri sport. Adidașii aurii cu vârf înalt și elemente metalice aurii sunt un adevărat hit, care arată foarte bine atât cu pantaloni de trening, cât și cu jeanși și o jachetă de ramonete. Aici, să nu optăm mai degrabă pentru un total look auriu în raport cu geanta, ci să alegem unele care să se raporteze delicat la încălțăminte, creând un ansamblu coerent, fără a părea exagerat. Acest lucru înseamnă că este suficient dacă geanta de mână are un fermoar, o cataramă sau un mâner auriu. Cu adidașii, care, din cauza combinației de culori, nu prea seamănă cu pantofii sport, vor arăta foarte bine gențile mici și mari, care pot fi adaptate în funcție de ocazie și de nevoi. O geantă shopper încăpătoare va fi perfectă pentru o ieșire în oraș, iar pentru o plimbare de seară sau o excursie la cinema, o puteți schimba cu o geantă letterman îngrijită în care să vă păstrați lucrurile esențiale.

Culori care se potrivesc și nu se potrivesc cu aurul

Vă întrebați dacă există culori care nu se potrivesc cu auriul? În principiu, nu, deși trebuie să ai grijă când combini auriul cu portocaliu, nuanțe de galben, roz și roșu intens. Gențile de mână în aceste culori nu vor crea neapărat un look uimitor cu pantofii aurii. Amintindu-ne de regula „less is more”, cu pantofi aurii strălucitori, geanta de mână nu trebuie să fie stridentă sau foarte colorată. În schimb, putem ajunge cu succes la genți de mână în diverse nuanțe de bej, negru, gri, precum și verde și maro. Cum pantofii aurii sunt deja decorativi în sine, încercați să evitați să îi combinați cu paiete, atât pe geantă, cât și pe alte elemente de stil.

O geantă aurie nu se potrivește neapărat cu pantofii aurii

Dacă ne place foarte mult o geantă aurie, dar nu avem pantofi aurii sau nu ne vedem într-o astfel de ținută, nu avem motive de îngrijorare, pentru că geanta în această culoare poate fi purtată cu pantofi de alte culori. Apoi, culoarea pantofilor trebuie să aibă legătură cu restul stylingului, adică pantofi albastru marin la blugi albaștri și pantofi maro la o rochie maro. De altfel, merită menționat că maro combinat cu auriu creează un styling extrem de elegant, perfect pentru o întâlnire sau o petrecere. De asemenea, o geantă aurie se va potrivi bine cu negrul, înveselindu-l și adăugând ușurință. Acest look poate fi purtat la o întâlnire, cu prietenii, la serviciu sau la o petrecere. Într-un cuvânt, este un stil cu adevărat versatil.

Aurul subliniază fără îndoială caracterul stilului, făcându-l mai expresiv și mai elegant. Pantofii aurii ar trebui să fie un must-have în garderoba fiecărei fashioniste – în versiune de seară sau de zi. Când vine vorba de geanta de mână pentru pantofii aurii, aceasta ar trebui să se potrivească cu restul stilului. În cazul clasicilor tonifiați, aceasta poate fi, de asemenea, complet aurie, în timp ce, în alte cazuri, să ne bazăm doar pe accente aurii. Un lucru este sigur, nu ar trebui să ne fie frică de culoarea aurie și să credem că este rezervată doar pentru ocazii mari. Ultimele tendințe sunt de așa natură încât aceasta triumfă și pe stradă și în ținutele de zi cu zi.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *