Aceste genți sunt must-have-ul acestui sezon!

Vara se apropie cu pași mari, ceea ce înseamnă că optăm pentru ținute tot mai lejere. Rochii vaporoase, pantaloni sau șorturi de bumbac încep să domine garderoba noastră. Cu toate acestea, odată cu schimbarea de sezon, merită să ne gândim și la accesorii potrivite. Gențile grele în culori întunecate trebuie să mai aștepte un sezon, în schimb cele ușoare în culori specifice se vor potrivi perfect cu aspectul actual. Ești curioasă despre ce modele este vorba? În acest articol îți vom sugera gențile care vor completa frumos imaginea ta de vară, toate disponibile în magazinul Doamna Posetuta.

Geantă de vară – coș de cumpărături din răchită

Gențile mari pentru femei sunt fără îndoială must-have-uri pentru ieșirile zilnice. De aceea, merită să cumperi un coș de cumpărături care nu doar se va potrivi cromatic cu aceste ținute mai lejere, ci și în ceea ce privește textura și materialul potrivit. Cele realizate din răchită sunt foarte apreciate. De ce? Sunt ușoare și în plus, impresionează prin țesătura atent lucrată. Aceste genți arată excelent în combinație cu rochii monocromatice, precum și cele cu imprimeuri florale. Sunt ideale pentru utilizarea zilnică, plajă și pentru explorări pe tot parcursul zilei!

Genți de vară – dragoste colorată

Vara este anotimpul în care schimbăm întreaga paletă cromatică a accesoriilor noastre. Putem merge în două direcții extreme – fie își dăm viață ținutelor noastre cu culori vibrante, fie dorim să le oferim subtilitate. În funcție de ce alegem să purtăm și de efectul pe care dorim să îl obținem, vom opta pentru una dintre cele două opțiuni. Gențile în alb, nuanțe de bej și roz pudrat se vor potrivi perfect stilului romantic, conferindu-i accente delicate și feminitate. Le poți asocia cu rochii vaporoase, dantelă și haine de bumbac. Dacă însă vrei ca ținuta ta să fie mai îndrăzneață, gențile în culori vii precum verde, roșu, galben, jeans și portocaliu vor fi alegeri excelente.

Geantă de vară – modele frumoase

Gențile cu motive florale sunt cu siguranță un hit – atât în primăvară, cât și în vară, ele își împodobesc frumos aspectul nostru. Datorită designului lor expresiv, nu trebuie să ne gândim în mod special la alte accesorii sau la o stilizare complicată. În acest caz, geanta este acel element special care „face totul” : ) Adaugă puțină putere florală în imaginea ta și îmbunătățește ținutele casual cu acest imprimeu frumos, conferindu-le un stil deosebit!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *