Ce este nou în magazinul Doamna Posetuta?

Dacă te tentează în mod deosebit noile produse, atunci cu siguranță vrei să-ți extinzi garderoba pentru primăvară. Nu pot lipsi nu doar hainele noi, ci și gențile noi și frumoase. Aruncă o privire în magazinul Doamna Posetuta și găsește-o pe cea perfectă pentru tine!

Un rucsac drăguț pentru primăvară

Iată un rucsac care se va potrivi perfect în orice styling de primăvară. Va fi pe placul mai ales al acelor doamne care sunt pasionate de stilul vintage. Este confecționat în întregime din piele ecologică de înaltă calitate, care va rezista cu ușurință mai multe sezoane. Îl puteți lua la universitate, la serviciu sau într-o excursie cu bicicleta. Dimensiunile sale vă vor permite să încapă un notebook A4, precum și un laptop și toate accesoriile utile. O altă caracteristică excelentă a acestui model sunt buzunarele din exterior și interior. Acestea vă vor permite să vă organizați toate obiectele. Comandați acest model acum, atâta timp cât este disponibil în magazinul online al doamnei Torbalska! Rucsacul în roz pudrat va fura multe inimi.

Geantă de mână la modă într-o nuanță verde

Iată o altă geantă de mână energizantă pentru această primăvară și vară. Veți fi captivată atât de confortul său, cât și de designul interesant. Această geantă de mână pentru femei de la Herisson se va potrivi perfect nevoilor dumneavoastră. Acest model combină o manoperă de înaltă calitate din piele ecologică, un design original și culori interesante. Partea din față a acestei genți a fost decorată cu fire care formează un model în carouri. Această geantă de mână vă va permite să ieșiți din tipare și să scoateți în evidență tot ce este mai bun din ținutele dvs. de zi cu zi.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *