Produse noi în magazinul Doamna Posetuța

Toamna este o perioadă frumoasă pentru a vă actualiza garderoba. Pe de altă parte, o nouă geantă de mână este un accesoriu de care nu te poți sătura niciodată în garderoba unei femei. Descoperiți noutățile din magazinul Doamna Posetuta și găsiți bijuteria perfectă pentru dumneavoastră.

M cutie poștală

Poșeta M size este o geantă de mână care ar trebui să se regăsească în garderoba fiecărei femei. Această propunere de la Vittoria Gotti se distinge nu numai prin forma sa elegantă, ci și prin manopera sa excepțională. Este confecționat din piele de căprioară naturală și se caracterizează printr-un design frumos și clasă. Culoarea galbenă vă va ajuta să creați un stil de toamnă distinct și coerent. Robustețea și manopera de înaltă calitate a acestui model reprezintă, de asemenea, un avantaj. Această geantă poștală din piele vă va servi pentru multe sezoane.

Geantă de mână confortabilă și versatilă

O altă selecție aleasă dintre noutățile din magazinul Doamna Postuleț este geanta versatilă pentru femei de la Bee Bag. Se distinge prin dimensiunile sale încăpătoare, astfel încât veți găsi spațiu pentru toate lucrurile esențiale. Este confecționată din piele ecologică cu un design uniform, ceea ce vă permite să o asortați la orice ținută. Perfect pentru tine dacă apreciezi accesoriile frumoase și subtile.

Geantă de mână multifuncțională

A treia opțiune este o soluție multifuncțională. Pe de o parte, îl puteți purta ca un cumpărător pe umăr, iar pe de altă parte ca un rucsac. Toate acestea se datorează mânerului extins, care poate fi transformat în bretele robuste. Geanta neagră completează orice look.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *