Geantă de mână de zi cu zi pentru femei – alege modelul perfect pentru tine

Geanta unei femei este, fără îndoială, „prietena” fiecărei femei. Ne însoțește în aproape toate ieșirile zilnice – la serviciu, la cumpărături, la plimbare sau la o întâlnire cu un prieten. Prin urmare, trebuie să fie fiabilă, confortabilă, dar și să completeze frumos o ținută. Deci, cum alegi geanta potrivită pentru fiecare zi? Una care să funcționeze într-o varietate de situații? În acest articol, veți afla care sunt sugestiile acestui sezon!

Care sunt caracteristicile genților de mână de zi cu zi ale femeilor?

Atunci când căutați modelul visurilor dumneavoastră, trebuie să urmați trei reguli simple. Geanta de zi cu zi a unei femei ar trebui să fie: practică, confortabilă și versatilă.  Cu toate acestea, fiecare dintre aceste caracteristici ar trebui să fie adaptate la nevoile și preferințele dumneavoastră individuale.

  • O geantă de mână practică este una care va funcționa în funcție de situație. Dacă sunteți în căutarea unei genți de zi cu zi pe care să o luați cu dvs. la serviciu, aceasta ar trebui să fie suficient de ușor de împachetat pentru a vă transporta documentele, laptopul sau prânzul, de exemplu. În acest caz, gențile de cumpărături de dimensiuni XL vor fi perfecte. Pe de altă parte, dacă doriți să puneți în geantă doar accesoriile necesare, cea mai bună opțiune este o geantă de poștaș – acestea sunt de obicei mici și subțiri, dar suficient de bine ambalate pentru a avea la îndemână ceea ce aveți nevoie (de exemplu, chei, portofel și telefon).
  • Comoditatea este, de asemenea, o problemă individuală, fiecare dintre noi o resimte în mod diferit. Unele femei preferă gențile pe care le pot arunca pe umăr, în timp ce altele preferă curelele lungi care se poartă înclinate pe umăr. Pentru a alege poșeta perfectă pentru fiecare zi, merită să vă întrebați ce mod de purtare vă este cel mai confortabil. Dacă vă plac curelele lungi, care pot fi ajustate, atunci ar trebui să alegeți o geantă poștală. Totuși, dacă preferați să vă purtați geanta pe umăr, în acest caz o geantă shopper sau un portbagaj va fi un succes.
  • Ultimul parametru în alegerea unei genți de zi cu zi este aspectul acesteia. Merită să vă orientați către modele care sunt versatile. De ce? Le puteți combina cu ușurință cu diverse ținute, astfel încât nu veți pierde timpul să vă asortați ținuta cu geanta. Iar tăieturile și culorile universale sunt întotdeauna în tendințe. Deci, fie că vă luați unul acum, anul viitor sau peste doi ani, este întotdeauna în tendințe. Gențile universale sunt în principal cele dreptunghiulare și pătrate. Formele simple sunt o alegere sigură, deoarece sunt atemporale. În afară de asta, acordați atenție schemei de culori – merită să alegeți culori discrete care vor funcționa oricând și oriunde – de exemplu, negru, bej sau nuanțe de maro și roșu.

Genți de mână pentru femei pentru viața de zi cu zi: ce vă așteaptă?

La Doamnaposetuta.ro veți găsi o mulțime de genți de mână versatile, practice, confortabile și atemporale. Acestea sunt ideale pentru sezonul de toamnă, dar și pentru iarnă, primăvară și chiar vară. Acestea sunt genți de mână care se potrivesc atât cu stilurile casual, cât și cu cele puțin mai elegante. Iată câteva sugestii pentru tine, pe care le poți purta în preajmă și pe care le poți combina cu orice îți place – pantaloni, rochii, tocuri sau adidași.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *