Genți de mână la modă pentru toamna anului 2022 – fă cunoștință cu modelele de top!

Toamna anului 2022 a sosit deja cu adevărat, atât în calendarul nostru, cât și în afara ferestrei. Prin urmare, este momentul perfect pentru a vă face provizii de accesorii care vor funcționa atât pentru acest sezon, cât și pentru iarnă. În acest articol, vei descoperi gențile de damă perfecte pentru acest sezon!

Genți de mână la modă toamnă 2022 – rucsacuri confortabile

Tendințele actuale merg mână în mână cu confortul. Iată de ce merită să vă faceți provizii de un rucsac pentru femei pentru sezonul toamnă/iarnă 2022/2023. Este soluția ideală pentru ieșirile de zi cu zi, când este foarte important să fie confortabil. Confortul, însă, nu trebuie să însemne o ținută plictisitoare. În colecția de toamnă/iarnă 2022/2023 veți găsi rucsacuri pentru femei la modă, care vă vor pune în valoare ținutele casual. De un interes deosebit în acest sezon sunt rucsacurile matlasate, care amintesc de eleganța franceză. Vor adăuga o notă de șic oricărei ținute, iar tu te vei simți confortabilă – combinația perfectă!

Genți de mână la modă toamna 2022 – genți hobo

Sezonul de toamnă/iarnă readuce în actualitate și gențile hobo. Care sunt caracteristicile lor? Acestea sunt genți de mână destul de clasice, care sunt ușor rotunjite în partea de sus. Acest lucru se datorează faptului că mânerele genții trag de părțile laterale ale acesteia, dându-i o formă caracteristică de semilună. Gențile Hobo vor fi probabil reperate aproape peste tot. Designul lor este atrăgător și sunt, de asemenea, foarte confortabile – le puteți purta pe umăr sau în mână. 

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *