Ce geantă de mână pentru a merge cu o haină gri?

Ce geantă de mână se potrivește cu o haină gri? Căutați un set care combină stilul și confortul? Dacă alegerea genții potrivite vă dă bătăi de cap, urmați sfatul nostru. Am pregătit câteva reguli care ar trebui să vă facă sarcina mai ușoară!

Ce accesorii se potrivesc cu o haină gri?

Paltonul gri este un must have absolut în garderoba unei femei, deoarece se potrivește perfect cu orice ținută. Îmbrăcămintea exterioară propusă va atrage în special fanii minimalismului și ai eleganței clasice. Griul atemporal se armonizează perfect cu culorile intense.

Dacă doriți să vă rupeți look-ul, optați pentru o geantă de mână roșie, portocalie sau galbenă. Sau optează pentru o geantă de ambreiaj trendy de culoare fucsia. Dacă optați pentru această combinație, puteți fi siguri că nimeni nu va trece indiferent pe lângă dumneavoastră.

Preferați stilul clasic? Apoi, asortează-ți haina gri cu o geantă neagră sau maro închis. Această combinație este perfectă pentru a fi purtată în fiecare zi. Dacă mergi la o întâlnire, optează pentru o geantă de ambreiaj albastră, roz deschis sau mentă. Asortează-l cu stiletto eleganți în culori pastelate pentru un look girly.

Cum de a alege accesorii pentru a merge cu o haină gri?

Te întrebi ce accesorii se potrivesc cu o haină gri? Pentru o ținută de zi cu zi, poți alege o geantă letterman practică sau o geantă shopper, de preferință într-o culoare neutră. Dacă vrei să-ți înveselești puțin look-ul, caută o geantă de mână cu o curea colorată.

Atunci când cauți accesorii care să se potrivească cu haina ta gri, poți să te dai în vânt după culoare. Apelați la o eșarfă sau o batistă cu model. Dacă preferați o pălărie în locul unei șepci, alegeți o formă sau o nuanță neobișnuită. Completați look-ul cu o geantă de mână în culori vii. O geantă de ambreiaj roz, mov sau verde este perfectă. Dacă preferi să rămâi clasică, alege o geantă de ambreiaj bej, albastru marin sau gri.

Câteva idei romantice de styling

Mergi la o plimbare lungă și romantică cu jumătatea ta? Te întrebi cum să-ți uimești iubita? Am pregătit câteva sugestii interesante pentru dumneavoastră. Asortează-ți haina gri cu o geantă din piele maro închis. Ajunge și la cizme sau ghete maro închis, blugi strâmți albastru marin și un guler negru. Dacă vremea de afară nu este prea cooperantă, purtați o șapcă gri tricotată.

Asortează această îmbrăcăminte exterioară cu adidași albi, boyfriends evazați albaștri și un tricou albastru închis. Completați look-ul cu o geantă de umăr din piele maro închis. Vei arăta ca fata de alături.

Cum să arăți elegant în fiecare zi?

Dacă garderoba ta este dominată de alb și negru, adu puțină prospețime în look-ul tău. Alege un palton gri și o geantă de tip clutch maro cu imprimeu leopard. Adaugă cizme negre din piele, blugi albaștri și un pulover gri cu decolteu rotund.

Vrei să arăți elegant, dar nu ai timp să scotocești prin toată garderoba ta? O haină gri și o geantă albastru marin este un duo încercat și testat pentru orice ocazie. Pentru o notă de eleganță dezinvoltă, optează pentru pantaloni grafit, o cămașă gri și cercei roz.

Ce geantă de mână se potrivește cu o haină gri?

Visezi să arăți elegant, dar nu vrei să sacrifici confortul în același timp? Atunci următoarea sugestie vă va atrage cu siguranță. Optează pentru o combinație casual, dezinvoltă, formată dintr-o haină gri și o geantă de umăr din piele neagră. Asortează-i cu cizme negre din piele de căprioară, pantaloni clasici de culoare închisă și un pulover gri.

O haină gri nu trebuie să fie deloc plictisitoare și monotonă, trebuie doar să o juxtapuneți cu accesorii intrigante. Vă întrebați cum să vă înveseliți stilul și să-i dați o notă originală? Optați pentru cizme elegante și călduroase peste genunchi, de preferință cu talpă groasă. Mergi cu o rochie scurtă sau cu guler înalt cu blugi strâmți. Asortează-le cu o geantă elegantă într-o culoare diferită pentru a-ți înveseli look-ul. În acest caz, o geantă de umăr albastru marin, roșu, albastru sau verde închis va funcționa perfect.

Preferi să rămâi în tendința clasică? În acest caz, optați pentru o geantă neagră, care se potrivește atât la birou, cât și în stilul de zi cu zi. Foarte popularele genți de ambreiaj, cutii de scrisori sau cumpărători sunt disponibile într-o varietate de culori, astfel încât există ceva pentru toată lumea.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *