Noua colecție toamnă-iarnă 2022 la magazinul Doamna Postulețu

Dacă vă plac ultimele tendințe și vreți să fiți în pas cu moda, atunci trebuie să explorați noua colecție de toamnă-iarnă 2022 în magazinul Doamna Posetuța. În ea, veți găsi multe accesorii frumoase, dar funcționale, de care vă veți îndrăgosti la prima vedere. Iată câteva dintre ele.

Geantă pentru fanaticul de rock

Această geantă neobișnuită nu va lăsa indiferenți în special fanii rock, care au un gust pentru accesorii izbitoare. Designul acestei genți atrage incontestabil atenția asupra sa. Un alt atu al acestui model este capacitatea sa – veți găsi cu ușurință un loc pentru toate bunurile dumneavoastră. Nuanța neagră universală a genții vă va permite să o asortați cu multe stiluri.

Rucsac pentru fanii de epocă

Dacă ai un gust pentru accesorii în stil vintage, acest rucsac pentru femei este un favorit. Iese în evidență prin închiderea cu clapetă asemănătoare unei genți, ceea ce înseamnă că nu veți putea trece cu indiferență pe lângă acest model. Rucsacul este versatil și este confecționat din piele ecologică de înaltă calitate. Cu siguranță vă va însoți intact timp de mai multe sezoane.

O geantă de mână pentru doamnele cu adevărat elegante

Sau sunteți un fan al minimalismului și al eleganței și aveți un gust pentru gențile care vă subliniază stilul? Iată o geantă de mână elegantă, realizată tocmai din piele ecologică. Se remarcă prin culorile sale omogene și croiala atemporală. Această geantă vă va permite să adăugați clasă ținutelor dvs. Cufărul negru ar trebui să își găsească locul în fiecare garderobă – va completa multe ținute.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *