Ce tip de geantă pentru școală?

La începutul educației, ghiozdanul este un echipament evident pentru fiecare elev. Cu toate acestea, în jurul liceului, majoritatea fetelor decid să-l schimbe cu ceva mai feminin, și anume, o geantă pentru școală. Alegerea ei nu ar trebui să fie aleatoare, deoarece trebuie să servească în fiecare zi și să conțină toate lucrurile necesare, în primul rând manualele și caietele. Deci, cum să alegem o geantă pentru școală care să fie practică, comodă și să fim mulțumiți de ea?

Pe măsură ce intră în adolescență, fetele acordă tot mai multă atenție modului în care se îmbracă și accesoriilor cu care se înconjoară. Tot ce este „copilăresc” ajunge în partea de jos a dulapului, iar echivalentele mai „mature” conduc. Un exemplu perfect în acest sens este schimbarea ghiozdanului cu o geantă – un atribut feminin cu care fetele vor să-și adauge prestanță. Stând în fața deciziei de a cumpăra prima geantă pentru școală, cu siguranță nu ar trebui să ne ghidăm doar după aspectul ei. Trebuie să acordăm atenție și altor aspecte, cum ar fi mărimea geantăi, numărul de compartimente sau materialul din care este fabricată.

Geanta pentru formatul A4

Elevii au de purtat încărcături serioase încă din clasa întâi, în care se includ în primul rând manualele și caietele. Situația nu este diferită în liceu. Prin urmare, geanta pentru școală trebuie să fie solid construită și să aibă dimensiunile potrivite pentru a încăpea tot ce este necesar, nu doar cărți, ci și penare, haine pentru orele de educație fizică sau micul dejun. Prin urmare, geanta tip „shopper bag” se potrivește perfect, având în vedere că, în ceea ce privește capacitatea, nu are concurență. Dacă căutăm soluții mai elegante, putem găsi servieta sau poșeta, care pot încăpea formatul A4, dar cu siguranță nu vom putea pune atât de multe lucruri în ele ca într-o geantă de tip „shopper bag”.

Numărul de compartimente în interiorul geții

Găsirea legitimației școlare, a portofelului sau a penarului poate fi o sarcină dificilă dacă geanta are doar un compartiment – fără nicio despărțire. Prin urmare, pentru a putea menține ordinea în interiorul geții, ceea ce contribuie la confortul utilizării sale, trebuie să alegem un model care să aibă mai multe compartimente și buzunare. Un exemplu de geantă „shopper bag” care se potrivește perfect ca alternativă la ghiozdan este modelul Roberto Ricci. O culoare mov deschisă interesantă și dungi la modă se încadrează perfect în aspectul juvenil – în plus, geanta are trei buzunare cu fermoar și două buzunare obișnuite fără închidere. Într-o astfel de geantă, menținerea ordinii este floare la ureche.

În grija confortului și siguranței conținutului

Putem găsi în vânzare genți care nu au niciun fel de închidere. Cu siguranță nu este o opțiune recomandată pentru elevi, deoarece astfel este foarte ușor să pierzi ceva sau să devii victimă a furtului. Mai ales în timpul utilizării transportului public. Și, totuși, conținutul geții nu sunt doar cărți și accesorii școlare, ci și portofel, uneori tabletă sau alte obiecte de valoare. Prin urmare, cea mai bună alegere sunt modelele care au închidere cu fermoar. În grija confortului purtării, merită să ne uităm și la geanta aleasă să aibă posibilitatea de reglare a curelei. Astfel, o putem regla astfel încât geanta să nu fie prea sus sau prea jos. Pentru că doar atunci utilizarea acesteia va fi complet confortabilă.

Material de calitate și execuție solidă

Nu are rost să ascundem faptul că geanta școlară este supusă unor teste grele. Pe lângă faptul că este folosită și repachetată în fiecare zi, adesea este aruncată într-un colț al coridorului școlii sau ajunge pe podea, chiar lângă bancă. Acest lucru înseamnă că calitatea sa trebuie să fie extrem de solidă. Prin urmare, merită să optați pentru un model puțin mai scump, dar cu garanția că vă va servi cu adevărat mult timp. Materialul care ocupă primul loc în categoria rezistenței este pielea naturală. Avantajul său suplimentar este eleganța pe care o adaugă fiecărei stilizări. În plus, o astfel de geantă trebuie să aibă cusături puternice care să reziste la o încărcătură de câteva kilograme, pe care elevii trebuie să o poarte pe umeri și care să nu se desfacă după câteva săptămâni. Alegând o geantă de piele, ar trebui să aveți grijă de îngrijirea corespunzătoare, astfel încât să își păstreze aspectul perfect și să nu se crăpească mai târziu. În acest scop, este cel mai bine să folosiți produse speciale dedicate articolelor din piele naturală.

Modelele de genți potrivite pentru școală

S-a menționat deja despre gențile de tip „shopper bag”, care se potrivesc perfect pentru școală, deoarece sunt mari și spațioase, și în plus, sunt la modă. Variația acestui tip de genți este imensă – le putem găsi practic în orice culoare, netede sau cu modele. Gențile de tip „shopper bag” sunt universale, deoarece pot fi asortate cu ținute sport, casual sau chiar cu o notă de eleganță. De ceva timp, la modă sunt și gențile de tip sac, care sunt, de asemenea, spațioase, dar în același timp nu li se poate refuza caracterul feminin. Cu alte cuvinte, sunt aproape create pentru adolescente care doresc să schimbe rucsacul cu o geantă. Cu toate că merită menționat că rucsacul nu trebuie să însemne versiunea sportivă sau tipic școlară. Există și modele din piele, ultra-feminine, și confortabile, deoarece la o încărcătură mai mare le puteți purta ca pe un rucsac obișnuit, iar la una mai mică ca pe o geantă – pe un umăr. Ultima noastră propunere pentru școală sunt servieta – spațioasă, modernă și stilată. O parte dintre ele au picioare, ceea ce în condițiile școlare este foarte practic, deoarece materialul nu se deteriorează la contactul cu podeaua.

Achiziționarea unei genți elegante pentru școală, care să îndeplinească toate așteptările proprietarei, nu ar trebui să fie o provocare. O selecție largă de modele într-o paletă bogată de culori face ca fiecare adolescentă să găsească ceva perfect pentru ea. Trebuie doar să ne amintim să alegem, pe lângă aspect, și practicitatea, durabilitatea și capacitatea genții, care va înlocui rucsacul obișnuit.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *