Ce geantă de mână pentru a merge cu pantofi maro?

Maroul în diferite nuanțe este un clasic atemporal care va sta mereu în picioare, va fi la modă și potrivit pentru orice ocazie. Singura dilemă care apare este una care le frământă pe multe doamne, și anume ce geantă de mână va merge cu pantofii maro? Vechea școală spunea că geanta de mână trebuie neapărat să fie de aceeași culoare cu pantofii. În zilele noastre, însă, aceste restricții nu se mai aplică și putem combina maro cu o paletă de culori – atât subtilă, cât și mai îndrăzneață.

Geanta joacă un rol foarte important în ținuta unei femei, deoarece completează și subliniază caracterul ținutei. Nu numai că are sarcina de a ține diverse lucruri esențiale, cum ar fi documentele, portofelul, cheile sau trusa de machiaj, dar trebuie să fie și un fel de decor. Din fericire, gama de genți de mână este atât de mare încât nu trebuie să alegem între partea practică și cea vizuală, deoarece gențile moderne sunt o combinație a ambelor. Oferind confort de utilizare și un aspect la modă.

Fidelitatea față de vechile reguli, sau unitatea de culoare

Dacă i-am întreba pe părinții sau bunicii noștri ce culoare ar trebui să aibă geanta de mână cu pantofii maro, răspunsul în marea majoritate a cazurilor ar fi că și aceasta ar trebui să fie tot maro. Ani de zile, s-a crezut că era de datoria fiecărei femei care dorea să arate la modă și elegantă să țină împreună cele două elemente ale ținutei sale. Și, deși în zilele noastre combinarea culorilor diferite este mai mult decât binevenită, nu este nimic greșit să optezi pentru maro. Este, fără îndoială, o soluție sigură și clasică. Iar geanta și pantofii nu trebuie să fie în aceeași nuanță. Vă puteți juca cu paleta de culori și puteți asorta pantofii maro închis cu o geantă de mână maro deschis. De asemenea, merită menționat faptul că această unitate de culori este o idee bună dacă stilul este expresiv, cu multe modele, pentru că atunci combinația contrastantă de geantă și pantofi ar putea face totul prea mult. În acest fel, poșeta și pantofii nu vor fi prea vizibile și vor fi un adaos subtil, punând în valoare ținuta originală.

O combinație contrastantă

Opusul consecvenței este contrastul. Poate fi o descoperire și o surpriză pentru unii, dar pantofii maro pot fi combinați cu succes cu genți în culori vibrante, intense. O geantă letterman turcoaz, un portbagaj galben sau o geantă shopper roșie sunt opțiuni îndrăznețe, dar care sunt în concordanță cu tendințele actuale ale modei și arată cu adevărat fenomenal. Astfel de culori puternice nu numai că ne vor înveseli ținutele, care sunt deosebit de gri și mohorâte toamna și iarna, dar ne vor face să ne simțim mai vesele. Pentru că culorile au o putere extraordinară și, chiar dacă nu ne dăm seama, ne pot influența starea de spirit. Concluzia este că nu trebuie să ne fie teamă să ieșim din tipare. Și ne putem asorta pantofii maro cu orice culoare de geantă care ne face plăcere.

Consistența materialelor pentru pantofi și genți de mână

Atât gențile de mână, cât și pantofii pot fi achiziționate din piele naturală, piele lăcuită, piele de căprioară sau piele ecologică. Dacă ne dorim ca stilul nostru să fie elegant, merită să ne asigurăm că geanta și pantofii sunt confecționate din același material, sau arată ca atare. Adică, putem combina pantofii din piele maro cu o geantă de mână de orice culoare, dar este important ca aceasta să nu fie din piele de căprioară sau lăcuită. Doamnele care prețuiesc confortul mai presus de orice vor arăta foarte bine în mocasini maro din piele de căprioară, combinați cu o geantă shopper practică și încăpătoare, realizată tot din piele de căprioară.

O geantă cu accent puternic

Combinarea a prea multe elemente puternice poate fi contraproductivă. De aceea, o geantă de mână într-o culoare puternică va arăta grozav cu pantofi maro, dar asigurați-vă că este singurul accent puternic. Pantofii clasici și o geantă de mână modernă și sofisticată vor funcționa perfect împreună pentru a crea un look vestimentar care ar face mândru un model de top. Această combinație va pune geanta de mână în prim-plan, atrăgând privirile și completând look-ul. Restul, inclusiv pantofii, vor fi în fundal.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când aleg o geantă de mână care să se asorteze cu pantofii maro?

Cel mai important lucru în întregul stil este să te simți bine în el. Să urmezi moda și să alegi opțiuni îndrăznețe în care nu te simți confortabil nu este o idee bună. Aceasta înseamnă că o geantă de mână într-o culoare contrastantă va funcționa bine pentru persoanele cu un temperament mare, care sunt curajoși și le place să atragă atenția. Dacă, în schimb, suntem printre cei care sunt calmi și preferă să stea în al doilea rând, atunci cel mai probabil vom alege aceeași culoare de geantă și pantofi – doar jucându-ne cu nuanțele. Atunci cand alegem o geanta ar trebui sa tinem cont si de ocazia pentru care dorim sa o folosim. Contrastele și culorile puternice sunt perfecte pentru stilul de zi cu zi, casual – pentru serviciu sau pentru o întâlnire cu prietenii. Cu toate acestea, pentru o seară, merită să ne amintim de clasici. Un cufer și o servietă maro închis vor fi o alegere perfectă pentru o ținută elegantă precum o rochie sau un costum. Cu toate acestea, nuanțele deschise de maro și chiar bej sunt considerate mai casual și ușoare și, prin urmare, perfecte pentru stilul de zi cu zi, ușor.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *