Ce geantă de mână pentru a merge cu o jachetă în jos?

Iarna este o perioadă în care nu ne pasă doar de căldură și confort, ci ne bazăm și pe accesorii elegante și practice pentru a adăuga varietate ținutelor noastre de iarnă. Unul dintre articolele cheie din garderoba de iarnă este o geacă de puf, care este perfectă pentru a te proteja de frig. Cu toate acestea, se pune întrebarea: ce geantă se potrivește cel mai bine cu acest tip de îmbrăcăminte exterioară? În acest articol vei afla ce genți de mână să combini cu jacheta de puf – într-un mod care este atât practic, cât și elegant!

Ce geantă de mână să asortezi cu jacheta de puf? Alege un rucsac confortabil

O geacă de puf, care este deja un articol vestimentar destul de greu, se va potrivi bine cu un rucsac ușor. Un astfel de model nu numai că vă permite să vă păstrați libertatea de mișcare, dar ajută și la menținerea echilibrului de proporții între partea superioară și cea inferioară a corpului. Merită să optezi pentru un rucsac în culori stinse și de dimensiuni medii, pentru a nu copleși ansamblul de iarnă.

O geantă de mână pentru jacheta ta de puf – optează pentru o geantă elegantă Letterman’s bag

Dacă doriți să păstrați un look elegant, chiar și atunci când purtați o geacă de puf, o alegere excelentă este o geantă de postav. Cureaua lungă aruncată pe umăr îți va accentua silueta, oferindu-ți în același timp mai multă libertate de mișcare. În plus, o geantă de postav este elegantă și la îndemână, adăugând o notă de lejeritate look-ului tău de iarnă. Merită să apelați la acest tip de combinație atunci când ieșiți la plimbare sau vă întâlniți cu un prieten.

Ce geantă de mână ar trebui să aleg pentru a se potrivi cu geaca de puf? Geanta de umăr – elegantă și funcțională

O geantă de umăr este o soluție versatilă, care va funcționa în multe situații – pentru cumpărături, muncă sau alte ore lungi petrecute în afara casei. Merită să mizați pe o mărime mai mare, care vă va permite să vă depozitați cele mai importante lucruri fără a fi nevoită să le înghesuiți. O opțiune excelentă ar fi orice geantă shopper în culori mute. Sunt ușor de împachetat, subțiri și atemporale – perfecte cu o geacă de puf iarna, dar și cu un sacou sau un trench coat primăvara.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *