Cumpără o geantă de mână în această culoare – nuanțele modei în 2023

Iarna 2023 nu trebuie să fie deloc plictisitoare și cenușie. În ceea ce privește culoarea, lăsați culorile să prindă viață sub forma unei genți de mână, de exemplu. Descoperă culorile la modă pentru iarna 2023 și găsește geanta perfectă pentru tine în magazinul online Doamna Posetuta!

Albul și negrul sunt întotdeauna în tendințe

Albul și negrul sunt clasice care nu se demodează niciodată. Acestea au avantajul de a fi atemporale și versatile, ceea ce orice femeie va aprecia. Pentru sezonul de iarnă 2023, albul și negrul sunt la modă mai ales în monocromie, dar și în combinație între cele două culori. Așa cum este cazul acestei genți poștale versatile de la David Jones.

Maro – culorile neutre ale momentului

Printre culorile în tendințe pentru acest sezon de iarnă se numără atât nuanțele de camel, cât și cele de maro. Maro închis, roșu și bej rece sunt, de asemenea, deosebit de populare. Acestea sunt, ca și albul și negrul, nuanțe populare și versatile. Sunt feminine și elegante și formează baza perfectă pentru multe ținute. Maroul neutru poate fi, de asemenea, combinat cu culori mai vibrante.

Argintiu și auriu – străluciți în acest sezon

Argintul și aurul sunt, de asemenea, în trend anul acesta. Sunt cu siguranță atrăgătoare și se potrivesc bine cu o varietate de look-uri. O petrecere, o întâlnire sau o întâlnire cu prietenii? O geantă de mână într-o nuanță atât de izbitoare este perfectă pentru toate aceste ocazii.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *