Ce geantă de mână să iei pe bicicletă? Uitați-vă la gențile de sport!

Primăvara petrecem din ce în ce mai mult timp în aer liber. Una dintre cele mai populare activități în aer liber este ciclismul. Dacă visezi la o excursie cu bicicleta, dar nu știi cum să te aranjezi, te putem ajuta. Iată gențile sport care vor fi perfecte pentru o tură cu bicicleta!

David Jones sac de rinichi

Acest săculeț pentru femei David Jones vă va captiva prin designul său versatil, care poate fi combinat cu o varietate de stiluri. Acest săculeț practic este realizat dintr-o combinație de materiale care vă va face să ieșiți în evidență din mulțime. Ușurința și portabilitatea sa reprezintă, de asemenea, un mare avantaj – nu vă va încurca în timpul unei plimbări cu bicicleta.

Sportiv și de designer

Dacă preferați un stil sportiv, această geantă ar trebui să vă placă și vouă. Este versatil și confortabil, puneți-l pe șold și mergeți pentru o călătorie suplimentară! Îl veți îndrăgi pentru funcționalitatea sa, dar și pentru designul său unic. Este confecționat din piele ecologică de înaltă calitate și va rezista cu siguranță mai multe sezoane. Pe lângă un tur cu bicicleta, îl puteți lua cu dvs. în multe ieșiri ocazionale și nu numai.

Confortabil și unic

Și încă un rinichi de la David Jones, de data aceasta într-o culoare neagră, surdă și atemporală. Veți aprecia caracterul său practic, versatilitatea și aspectul pe care îl creați cu el. Aruncați o privire la magazinul Doamna Posetuta și cumpărați un rinichi de care nu veți dori să vă despărțiți.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *