Ce geantă de mână pentru a merge cu pantofi lăcuiți?

Alegerea unei genți de mână care să se potrivească cu pantofii lăcuiți te poate pune pe gânduri. Nu este suficient să asortezi accesoriile cu pantofi în aceeași nuanță. Te întrebi ce să cauți când îți stilizezi pantofii? Consultați ghidul nostru pentru a găsi răspunsurile la întrebările dumneavoastră!

Cum alegi o geantă pentru pantofi lăcuiți?

Te întrebi ce accesorii se potrivesc cel mai bine cu pantofii lăcuiți? Alege o geantă argintie sau aurie. Sau optați pentru o geantă shopper neagră, clasică, din piele integrală sau din piele lăcuită. Evită însă gențile din stofă și piele de căprioară, altfel vei strica armonia stilului tău – aceste genți se potrivesc cu cizme din piele de căprioară, ghete sau espadrile.

Îți place o geantă elegantă cu flori, dar nu știi cu ce să o asortezi? În acest caz, pantofii roșii lăcuiți – lipsiți de ornamente și cusături – vor funcționa perfect. Pe de altă parte, o geantă simplă, într-o culoare solidă, se potrivește mai bine cu pantofi stiletto eleganți cu buline sau cu flori. Sau cauți o geantă de mână care să se potrivească perfect cu sandale lăcuite? Optați pentru o geantă de ambreiaj elegantă, cu o curea lungă.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați o geantă de mână?

Dacă doriți să vă asortați poșeta cu stiletto, pantofi cu toc, pantofi cu toc sau pantofi de damă lăcuiți, nu uitați că, în acest caz, consistența culorii se duce pe apa sâmbetei. Concentrează-te să te asiguri că accesoriile și încălțămintea au o textură similară.

O geantă simplă de tip clutch pe un lanț argintiu sau auriu se potrivește de minune cu pantofii lăcuiți. Setul propus se adresează în principal iubitoarelor de stil glamour. Va fi perfect pentru o întâlnire, o petrecere la domiciliu sau un club.

Aveți nevoie de o geantă nouă pentru birou, dar nu știți ce să căutați la cumpărături? În primul rând, asigurați-vă că în ea încap nu doar lucrurile esențiale, cum ar fi cheile, telefonul și portofelul, ci și un dosar pentru documente. Astfel, nu va trebui să vă faceți griji că veți pierde sau deteriora contracte, note sau alte însemnări importante.

Cum să purtați pantofi din piele de brevet?

Pentru că zilele mai calde se apropie cu pași repezi, am adunat câteva look-uri la modă pentru tine. Dacă ești adepta ținutelor feminine, alege o jachetă ramone neagră, un hanorac roz, blugi albastru marin și pantofi negri din piele întoarsă. Asortează-l cu o geantă letterman elegantă sau cu un trunchi clasic.

Dacă sunteți la curent cu ultimele tendințe – următorul set vă va atrage și pe dumneavoastră. Asortează fusta evazată neagră cu o jachetă bomber burgundy și o bluză roz deschis cu decolteu rotund. Căutați accesorii care să vă completeze ținuta în cel mai frumos mod posibil? Apelați la o eșarfă colorată, la bijuterii delicate și la o geantă de mână mică.

Cauți o idee de ținută de primăvară? Dacă îți place să strălucești, alege cizme din piele lăcuită. Asortează cu un palton bej sau gri, un guler subțire și blugi skinny. Te întrebi ce geantă de mână va înviora un look clasic? Optați pentru o geantă shopper de culoare albastru marin, burgundia sau verde închis, cu un model din piele de șarpe în relief.

Cum să te îmbraci pentru muncă pentru a arăta la modă?

Căutați idei pentru un look confortabil și casual? Te îndoiești de ceea ce se potrivește cu pantofii din piele întoarsă? Atunci încercați câteva dintre trucurile noastre! În primul rând, alege geanta potrivită, care nu va deranja întregul look. Vă recomandăm o geantă practică, un ambreiaj din piele sau o geantă shopper mică. Acum gândiți-vă puțin la culori. Dacă vă plac soluțiile clasice, căutați o geantă în aceeași culoare cu pantofii. Preferați să vă înveseliți ținuta? Poți combina pantofii negri cu o geantă albă sau roșie.

Te întrebi cum să te îmbraci la serviciu pentru a arăta la modă și elegant? Alege o cămașă albă cu mânecă lungă și asortează-o cu blugi clasici sau chinos cu talie înaltă. Asortează cu stiletto negri, ochelari de soare și o geantă neagră din piele întoarsă. Iar dacă vremea nu este cooperantă, optează pentru cizme gri, o jachetă albă sau bej, blugi strâmți, o eșarfă colorată și o geantă de umăr. Nu vă fie teamă să combinați astfel de genți cu pantofi din piele întoarsă. Deși a existat cândva o convingere persistentă că acestea nu se potrivesc neapărat împreună, mulți susținători ai modei încurajează acum acest tip de experiment.

Cum asortezi geanta cu pantofii?

Deși pantofii negri lăcuiți se potrivesc perfect cu blugi și blazere, merită să compui o ținută originală folosindu-i. Dacă mergi la o întâlnire sau la un eveniment corporatist, optează pentru o rochie maxi neagră, pantofi stiletto galbeni și o geantă clutch de aceeași culoare cu pantofii. Îți garantăm că te vei simți ca regina balului!

Te pregătești pentru o petrecere acasă și nu știi ce să porți? Optează pentru o rochie neagră până la genunchi și asortează-o cu colanți negri și stiletto roșii. O geantă de ambreiaj roșie se potrivește perfect cu această ținută. Iar dacă ești în căutarea unui alt look de zi cu zi, iată sfatul nostru. Optează pentru o fustă mini din tweed, apoi asorteaz-o cu un pulover lejer, colanți negri, cizme și o geantă de mână din piele.

Cine spune că trebuie să alegi o geantă de mână în aceeași culoare cu pantofii tăi? Pentru pantofii roșii fără toc, optează pentru o poșetă mică, gri. Te pregătești pentru o întâlnire și vrei să-ți uimești jumătatea? Caută o rochie albă din dantelă în stil boho, apoi asortează-o cu sandale stiletto lăcuite și o geantă de tip clutch roz pudrat.

Cu ce se potrivește o geantă de mână lăcuită?

Deși pantofii, pantalonii sau paltoanele lăcuite bat recorduri de popularitate, merită menționate și gențile. Îi poți încorpora atât în ținute casual, cât și în cele sport. Optați pentru un rucsac practic sau o geantă-sac încăpătoare. Sunteți în căutarea unui look elegant și șic? Apoi alege o geantă de ambreiaj din piele întoarsă pentru a merge cu rochia de cocktail plină de farmec și cu tocurile cu toc. Gândiți-vă dacă preferați să vă limitați la culori clasice sau dacă vă plac nuanțele neobișnuite. Dacă optați pentru aceasta din urmă, nu uitați că veți atrage privirile trecătorilor.

Te pregătești pentru o petrecere și vrei să ieși în evidență din mulțime? Optează pentru o rochie clasică little black dress și apoi asortează-o cu pantofi albastru marin, o jachetă de ramona și o geantă de ambreiaj din piele întoarsă. Acest look cu siguranță va întoarce capetele.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *