Economisiți cu prețuri promoționale în magazinul Doamna Posetuta

O nouă lună, noi promoții. Dacă vă place cu adevărat să economisiți bani, prețurile mai mici nu vor fi un stimulent mic pentru dumneavoastră. Aruncați o privire la prețurile promoționale din magazinul Doamna Posetuta și găsiți o bijuterie pentru dumneavoastră pentru primăvara viitoare.

Geantă de mână din piele Denim

Iată o geantă de mână care vă va încânta prin neconvenționalitatea sa. Această geantă de mână de la Vittoria Gotti este confecționată din piele naturală de înaltă calitate și va fi perfectă pentru cele care apreciază modernitatea combinată cu stilul retro. Geanta atrage atenția prin designul său și aspectul denim. Modelul în formă de cerc îi conferă un plus de unicitate. Veți aprecia finisajele perfecte ale acestei genți, interiorul bine organizat și pielea de căprioară de înaltă calitate.

Cizme nu doar pentru iarnă

Cine a spus că cizmele pot fi purtate doar iarna? Iată un accesoriu în stil rocker care va adăuga un plus de picanterie stilului tău. Sunt decorați cu catarame cu nasturi argintii pentru ca look-ul tău să nu devină plictisitor. Veți aprecia, de asemenea, funcționalitatea lor – acest model este despre stil și confort.

Geantă Boho Letterman

Îți place stilul boho? Atunci nu vei putea trece neobservată de acest sac poștal cu franjuri. Această geantă de la Vittoria Gotti este realizată din piele de căprioară naturală. Va fi perfect pentru fiecare zi – vă va oferi un aspect la modă, confort și stil. Caracteristica sa distinctivă este reprezentată de ciucurii frumoși care decorează partea din față a genții. De asemenea, este extrem de funcțional, deoarece are un buzunar cu fermoar și o închidere dublă – ambele cu clapetă și magnet. Nu ezitați să îl asortați cu rochii și blugi.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *