Genți de damă în stil boho – aceste modele sunt must-have pentru vara anului 2023!

Sezonul de primăvară-vară este momentul în care ne schimbăm garderoba cu 180 de grade. Optăm atunci pentru haine ușoare și vaporoase, care se potrivesc perfect cu vremea de afară. Aura însorită poate fi subliniată nu doar de ținutele potrivite, ci și de accesorii – ele reprezintă completarea fiecărei stilizări, conferindu-i un efect „wow”. În special, gențile în stil boho se vor potrivi de minune – verifică modelele care îți vor transforma ținuta!

Genți cu franjuri – accesoriu pentru fiecare bohemian girl!

Prima imagine care îți vine în minte când te gândești la stilul boho sunt franjurile lungi. Ele decorează multe haine care se încadrează în această tendință, conferindu-le o notă de originalitate. Adesea le putem observa pe cardigane, fuste, bluze sau jachete din catifea. Franjurile arată deosebit de bine și în gențile de damă în stil boho, alături de care nu poți trece indiferentă. Gențile boho cu franjuri sunt vaporoase, flutură frumos la vânt și se potrivesc atât cu rochii ușoare, cât și cu blugi, când devine puțin mai răcoare afară.

Genți de damă în stil boho – ultra-ușoare din rătan!

Geanta de damă boho realizată din rătan este alegerea perfectă pentru sezonul estival! De ce? Gențile de rătan se remarcă prin ultralegerețe și împletitură atentă, care creează o textură interesantă. Arată excelent în combinație cu rochii maxi, precum și cu blugi sau pantaloni scurți din in. Gențile boho din rătan sunt, de asemenea, un accesoriu indispensabil în excursiile la mare. Poți pune în ele cu ușurință prosopul, apa, o carte și te poți îndrepta spre plajă!

Geantă de piele în stil boho – nu doar pentru vară!

Dacă însă cauți o geantă în stil boho pe care să o folosești nu doar vara, ci și în alte perioade ale anului, optează pentru o geantă din piele naturală de catifea. Catifeaua este asociată în mod inextricabil cu stilul boem și se potrivește de minune chiar și în târziul toamnei. Pielea naturală este întotdeauna la modă și rezistentă, astfel încât poți fi sigură că nu se va deteriora. Geanta de piele boho poate fi combinată atât cu rochii, cât și cu ținute de toamnă – se potrivește de minune cu o jachetă de piele, blugi și ghete cu toc plat!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *