Găsește o geantă de mână la promoție în acest an

Anul se apropie de sfârșit, dar promoțiile din magazinul online Doamna Poșetută continuă. Există ceva mai plăcut decât să vânezi o geantă de mână la un preț avantajos? Verifică cele mai interesante modele din magazinul Doamna Posetuța și găsește o bijuterie pentru tine!

O geantă poștală versatilă și frumoasă

Apreciați lăzi poștale frumoase și versatile? Atunci acesta este modelul perfect pentru dumneavoastră. Geanta poștală Vittoria Gotti va fi un accesoriu perfect pentru stilul tău. Se va potrivi în multe stiluri, atât clasice, cât și casual. Această geantă de mână are o dimensiune practică M, care vă va permite să țineți tot ce aveți mai mult nevoie. Geanta de poștaș italian de la prestigioasa marcă Vittoria Gotti are un design atemporal și se va dovedi neprețuită în multe situații. Deși geanta nu este foarte spațioasă, dimensiunea va fi confortabilă și elegantă. Cureaua lungă, precum și cele 3 buzunare și închiderea dublă sunt avantaje suplimentare ale acestui model. La fel ca și prețul redus în mod plăcut.

Geantă din piele de căprioară cu franjuri

Îți place un aer de stil boho? Această geantă din piele cu ciucuri se va dovedi perfectă pentru tine. Dimensiunea sa generoasă XL vă va permite să vă potriviți toate proviziile necesare. Această geantă încăpătoare va fi ideală pentru utilizarea zilnică, în special pentru cei care au un gust pentru gențile de cumpărături interesante. O trăsătură distinctivă a acestui model este, de asemenea, pielea de căprioară naturală moale, care nu este doar plăcută la atingere, ci și extrem de durabilă. Această geantă frumoasă vă va servi pentru multe sezoane intacte.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *