Ce este nou în magazinul Doamna Posetuța?

Sunteți curios de noile produse și vă place să fiți la curent cu noutățile? Iată noile genți de mână din magazinul online Doamna Poșetută, pe care să le vânezi. Alege-o pe cea care îți mișcă cel mai mult inima!

Neobișnuit și exclusivist

Iată o geantă de mână din piele de la Vittoria Gotti care va satisface așteptările chiar și ale persoanelor exigente. Este robustă, încăpătoare, are multe buzunare și compartimente practice. În același timp, impresionează și prin cusăturile precise din piele naturală, designul și culoarea cu motive de crocodil. Geanta roșie vă va permite să ieșiți în evidență și să vă subliniați stilul unic.

Rucsac într-un ritm de epocă

La cealaltă extremă se află acest rucsac – de designer și atrăgător. Dacă te decizi să o cumperi, vei invita moda anilor ’90 în colecția ta și vei crea stiluri originale pentru cumpărături, plimbări sau întâlniri cu prietenii. Acest rucsac este dezinvolt și puțin nebun, dar mai ales unic. Stilul blugilor spălați îi adaugă farmec. O notă în plus este dată de feroneria aurie veche, care îi subliniază caracterul vintage.

Geantă poștală matlasată Herisson

Încă o geantă de mână care atrage atenția! Această geantă de scrisori matlasată de la Herisson are un fir la modă, o textură lucioasă și vă va permite să ieșiți cu siguranță în evidență. Îți va completa ținutele și le va adăuga o notă de modernitate. Poșeta nautică este o soluție interesantă pentru a vă pune în valoare ținuta.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *