Ce geantă de mână pentru a merge cu pantofi sport?

Îți place să porți pantofi sport, dar ești în dilemă pentru că nu știi ce geantă să alegi pentru a se asorta cu acest stil? Crezi că doar o geantă sport se potrivește cu pantofii sport? Află ce trebuie să știi despre acest subiect și găsește poșeta perfectă în magazinul online Doamna Poșetută!

O geantă de mână sport pentru a merge cu pantofii sport?

Îți pui adidași sau alte tipuri de încălțăminte sport și te gândești că doar o geantă sport se potrivește cu ei? Nu este adevărat! Juxtapunerea a două accesorii sport poate fi o idee bună pentru sala de sport, dar nu neapărat în situațiile de zi cu zi. Încălțămintea Adidas sau alte încălțăminte de tip sport poate fi combinată liber cu ținutele de zi cu zi și nu doar să creeze o ținută de fitness. Prin urmare, atunci când căutați să asortați o geantă de mână cu pantofi sport, mergeți dincolo de sport.

Ce geantă de mână pentru a alege pentru pantofi sport?

Atunci când căutați geanta potrivită pentru a se potrivi cu pantofii de sport, aveți o mulțime de opțiuni diferite. Puteți alege o geantă shopper pentru un stil urban și casual. Acest lucru este excelent dacă mergeți la cumpărături sau într-o călătorie și trebuie să luați cu dumneavoastră toate lucrurile esențiale. De asemenea, puteți alege o geantă de poștaș pentru când mergeți la serviciu sau la cinema. Acest look va adăuga o notă feminină look-ului tău. Și nu în ultimul rând, portbagajul este încă o opțiune de geantă de mână pentru a fi combinată cu pantofi sport. Prin asortarea genții cu pantofi sport, vei adăuga caracter și un pic de fler look-ului tău.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *