Ce rucsac pentru a alege pentru școală?

Septembrie este după colț și este timpul să ne întoarcem la școală, în curând la universitate și poate chiar la muncă pentru totdeauna? Motivul nu contează, important este stilul! Un rucsac pentru femei este un accesoriu util pentru multe ocazii. Pe care să o alegeți astfel încât să fie elegantă și să conțină tot ce aveți nevoie? Descoperă inspirația de mai jos și găsește modelul tău de vis în magazinul online Doamna Posetuta!

Rucsac în stil vintage

Apreciezi mai presus de toate accesoriile în stil vintage? Căutați un rucsac de mărimea L care să vă încapă tot ce aveți nevoie, fiind în același timp șmecher? Atunci acesta este – un rucsac elegant de la Herisson într-o nuanță galbenă senzațională. Acest model vă va încânta prin precizia cu care este confecționat din piele ecologică și prin designul său interesant. Rucsacul iese în evidență prin închiderea distinctivă a clapetei, care te va face să ieși în evidență în stil retro. Comandă acest accesoriu din magazinul online Doamna Posetuta și impresionează-i pe toți cu stilul tău unic.

Rucsac Classic XL

Sau poate că sunteți în drum spre clasic și căutați pur și simplu o alternativă la o geantă de mână? Atunci aruncați o privire la acest rucsac de dimensiuni XL de la Herisson. La fel ca predecesorul său, este cusută din piele ecologică de înaltă calitate, are o închidere cu clapetă cu model texturat și este extrem de ușoară. Suficient de ușoară pentru a putea împacheta multe lucruri în ea și a nu simți greutatea pe spate. Întindeți mâna la acest accesoriu și experimentați confortul combinat cu stilul. Rucsacul gri deschis este subtil și se va potrivi cu multe dintre ținutele tale.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *