3 genți de mână care vor fi mereu la modă! Aceste modele sunt o achiziție de ani de zile!

Orice femeie știe că o geantă de mână este un element inseparabil al stilisticii de zi cu zi. Îl luăm atunci când mergem la cumpărături, la serviciu, la plimbare sau la o întâlnire cu un prieten. Prin urmare, merită să acordați o anumită atenție pentru a găsi un astfel de model, care va funcționa în fiecare zi, indiferent de tendințele din lumea modei. Ești curioasă care genți de mână vor fi o investiție pentru mulți ani? Vezi 3 propuneri din magazinul Doamnaposetuta.ro – aceste genți sunt atemporale!

Geantă de mână universală – ideală pentru obiecte mici

Frumusețea stă în minimalism! De aceea, gențile universale pentru femei cu formă dreptunghiulară sunt o propunere de încredere pentru mai multe sezoane. Această croială încântă prin simplitatea sa, care funcționează mereu și pretutindeni, spre deosebire de formele „capricioase”, care sunt de obicei un hit al unui singur sezon. Astfel, puteți fi siguri că acest tip de geantă este o soluție excelentă atunci când doriți să aveți la îndemână cele mai importante accesorii.

În afară de forma sa atemporală, acordați atenție materialului din care a fost confecționată geanta. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, se verifică dacă produsul este suficient de durabil pentru a-și menține aspectul plăcut timp de mulți ani. În special, gențile de mână din piele pentru femei, care devin și mai bune cu vârsta, vor fi o alegere bună. De exemplu, geanta poștală de la compania italiană Vittoria Gotti încântă atât prin minimalismul său, cât și prin manopera sa din piele de căprioară naturală moale. Este disponibil în mărimea M medie, astfel încât să puteți introduce înăuntru cele mai importante lucruri. Este perfect pentru o plimbare sau pentru o întâlnire la o cafea cu un prieten.

Geantă mare de cumpărături pentru femei – pentru muncă și cumpărături!

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei genți pentru femei, care vă va servi în principal în timpul călătoriilor la serviciu sau la cumpărături, ar trebui să alegeți cu siguranță o geantă mare de cumpărături. Va putea găzdui cu ușurință documente A4 și obiecte mici, pe care le veți organiza în buzunare (astfel încât nu va trebui să căutați, printre altele, accesorii pe fundul genții).

Atunci când alegeți o geantă, căutați culori și texturi. Încercați să alegeți produse ale căror culori sunt universale, indiferent de tendințe. Acestea sunt, de exemplu, negru, gri, bej sau nuanțe de roșu. O geantă de mână atemporală ar trebui să aibă, de asemenea, o textură uniformă, deoarece îți va fi mai ușor să o combini cu diferite ținute. În acest fel, veți evita și riscul ca geanta să se demodeze – ceea ce este uniform este mereu la modă!

Geantă confortabilă pentru rucsac – un accesoriu pentru zilele active!

Stilul atemporal poate merge, de asemenea, mână în mână cu funcționalitatea, motiv pentru care am venit cu geanta rucsac 2 în 1, pe care o poți purta în diferite moduri. Tot ce trebuie să faceți este să ajustați mânerele și sunteți gata – aveți fie un rucsac, fie o geantă de umăr! Acest model este perfect pentru acele zile în care sunteți plecat din casă pentru mai multe ore (de exemplu, la serviciu, la universitate sau în excursii).

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *